Президент Білорусі Олександр Лукашенко назвав катастрофою можливе розміщення ракет середньої і меншої дальності в Україні.

Заяву він зробив у п'ятницю ввечері, під час зустрічі з представниками ЗМІ.

Олександр Лукашенко

"Якщо в Україні будуть розміщені такі ракети - це катастрофа. Треба розуміти, росіяни не можуть допустити, щоб ці ракети були там розміщені. Ми з росіянами абсолютно будемо солідарні", - заявив президент Білорусі.

За його словами, Україні в жодному разі не можна робити кроки в цьому напрямку, так як не можна допустити, щоб у "старої матінки-Європи" спалахнула ядерна катастрофа.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят

Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Показати ще

Варто нагадати, що Поки весь світ бударажить Путін з погрозами напасти на весь світ, в Білорусії відбувається безлад. Нещодавно часу стало відомо, що 22 лютого ( у цю п'ятницю) в Мінську можуть оголосити дострокові вибори президента. Можливо Олександр Лукашенко вже не може виконувати свої обов'язки? Нагадаємо, що "Бацька" вже п'ять термінів поспіль був обраний на місце президента Республіки Білорусь, останній термін з 2015 по 2020 роки.

Лукашенко

Найімовірніше, що вибори проведуть в середині квітня 2019 року. Про ці новини каже заява екс-генсека НАТО Андерса Фога Расмуссена про те, що Білорусь повинна в терміновому порядку розпочати реформи, інакше в іншому випадку її спіткає доля України з війною і анексією Криму.

Про ці події розповідав у своєму повідомленні аналітик Українського інституту майбутнього Ігар Тишкевич. Якщо Білорусь вирішить провести дострокові вибори, це буде означати лише одне, що Мінськ поспішає і готовий внести зміни або виборчий кодекс Білорусі, або в правозастосовній практиці.

Нагадаємо, Лукашенко відхрестився від Путіна і подарував Україні надпотужне зброю

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Аваков розповів про розслідування справи Гандзюк: в поліції теж є негідники

Також Знай.ua" писав про те, що Європа готується завдати Газпрому потужний удар: втратять мільярди доларів