Українцям показали результати останнього соцопитування з приводу вподобань електрорату щодо кандидатів у президенти України.

вибори в Україні

Про це повідомляє Український інститут соціальних досліджень імені Олександра Яременко та Центр "Соціальний моніторинг".

Результати опитування свідчать, що в другому турі виборів українські виборці найбільше хотіли би бачити пару Володимир Зеленський та Анатолій Гриценко.

Володимир Зеленський

Популярні новини зараз

Списують гроші, навіть якщо вимкнено інтернет: українець попередив клієнтів Vodafone

Через кордон не пустять: українцям, які їдуть до Польщі, оголосили важливе правило

Посадили у "бусик" чи ламають двері? Українцям нагадали, куди скаржитися на ТЦК

ПриватБанк встановлює обмеження на зняття готівки: що радять клієнтам

Показати ще

Зазначається, що саме цих кандидатів хотіли би побачити 14,6% опитаних.

Анатолій Гриценко

Згідно з даними дослідження, Зеленського і Тимошенко хотіли би бачити у другому турі 13,2% респондентів, Зеленського і Порошенка - 11,8%.

Петро Порошенко

Також в опитуванні сказано, що 10,5% респондентів хотіли би бачити у другому турі президентських виборів Гриценка і Порошенка, 10,1% - Порошенка і Тимошенко, а 8,8% - Гриценка і Тимошенко.

Нагадаємо, Володимир Зеленський розповів, як можна зупинити війну на Донбасі.

Володимир Зеленський

Про це він зазначив в ефірі передачі "Право на владу" на телеканалі 1+1, передає Знай.ua.

Зокрема, Зеленський розповів, що Мінський процес вже давно не дієвий та необхідно звертатись до підписантів Будапештського меморандуму, серед яких були Росія, США та Велика Британія.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Володимир Зеленський звернувся до чинного президента Петра Порошенка з доволі неоднозначними словами.

Володимир Зеленський

За словами гумориста він повністю готовий до боротьби за президентське крісло з чинним президентом та закликав його звернути увагу на народ, після гучних скандалів.

Разом з тим варто відзначити, що кандидат у президенти України Володимир Зеленський розповів, як можна зупинити війну на Донбасі.

Війна на Донбасі

Зокрема, Зеленський розповів, що Мінський процес вже давно не дієвий та необхідно звертатись до підписантів Будапештського меморандуму, серед яких були Росія, США та Велика Британія.

"Питання Донбасу є найважливішим в Україні. Перший крок це припинення вогню через перемовини з Росією. Мінський процес, як ми вже знаємо - не працює. Тому необхідно долучити підписантів Будапештського меморандуму", - відзначив Зеленський.

Також Знай.ua писав про те, що Володимир Зеленський провів зустріч з постійним представником Міжнародного валютного фонду в Україні Йост Люнгманом.

Володимир Зеленський: досьє, біографія, компромат, фото і відео