Журналістка програми "Ранок у великому місті" і ведуча ICTV Анна Тесленко розповіла у чому головна проблема України.

Про це вона напислаа на власній сторінці у Facebook.

Зокрема, вона відзначила, що в Україні виходять на поверхню великі пласти населення, для якого заробляти в Росії під час війни – нормально.

Так, Тесленко відзначила, що позиція кандидата у президенти Володимира Зеленського, який публічно підтримав Maruv цілком стандартна та зрозуміла.

"Це кабздець". Цитата Зе великих людей, або як маніпулювати свідомістю мас. "Канфєти" можна, Maruv – не можна", – Зеленський став на захист Maruv, і я думаю, зовсім не з патріотичної позиції. Maruv на слуху, очолює рейтинг інтернет скандалів. Чудова можливість підкинути зрадоньки. Що сталося: одна частина країни вибрала Maruv (ніхто тоді не знав про контракти і гастролі), друга швидко зреагувала й обурилася. І проблема тут не в Maruv конкретно, а в цілому пласті населення, для якого брати гроші в Росії – це нормально! Для якого розважати агресора під час війни – це нормально", – написала Тесленко.

Популярні новини зараз

Абонентів "Київстар" поставлять перед вибором: це буде непросто

В якому випадку можна відмовитись від повістки: юрист пояснив тонкість мобілізації

Українці можуть звільнити себе від щомісячної сплати за доставку газу: що потрібно зробити

Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни

Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що блогер Роман Шрайк розповів, що кандидат у президенти України від політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський може відмовитися від посади, навіть отримавши перемогу на виборах.

Як стверджує журналіст, актор і художній керівник студії "Квартал-95" Володимир Зеленський може зробити ставку на осінні парламентські вибори.

Але у цьому сценарії дуже багато непояснених речей. Приміром, навіщо тоді Зеленський запустив велику програму під назвою "Країна мрії"? Невже тільки заради того, аби просунути партію у парламент? Навряд чи.

Останні кроки слуги народу свідчать про те, що він якраз спрямований і на власний результат. Зустріч із потенційним електоратом, зокрема форма її проведення – невимушена і головне максимально неполітизована це підтверджує.

Більш того, Зеленський взявся обговорювати вирішення ключових проблем і скандалів в Україні. Поспілкувався із "євробляхерами", попросивши їх розрахувати оптимальну як для водіїв вартість розмитнення. І ті блискавично швидко підтвердили: новий законопроект готові представити на огляд.

Нагадаємо, Квартал 95 заінтригував українців.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський запропонував українцям контролювати вибори.

Також "Знай.ua" писав, що МВФ погодився допомогти Зеленському.

Корупція в оборонному секторі: як саме працювала схема та хто в ній замішаний