Російська Федерація планує провести сухопутний коридор на анексований Крим в її плани входять окупація Миколаївської та Херсонської областей.

З такою заявою в ефірі одного з українських телеканалів виступив керівник групи правозахисників полонених українських моряків Микола Полозов.

Володимир Путін

"Після окупації Криму російська влада вважає, що Азовське море можна перетворити на внутрішнє. Побудувати Керченський міст, захистити простір, провести посилену мілітаризацію, витиснути Україну", - заявив Полозов.

Путін та Шойгу

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

"Це свого роду плацдарм для подальшого розвитку окупації Херсонської області, Миколаївської області, і так далі. Тобто для того, щоб створити передумови для завоювання сухопутного коридору до Криму", — розповів адвокат Полозов.

Варто нагадати, що бійця Збройних Сил України Ігоря Мирончука взяли в полон найманці Путіна в "ДНР". У мережі з'явилося інтерв'ю з полоненим. На відео видно, як Мирончука ведуть під конвоєм з окупованого міста, задаючи провокаційні питання. Мирончук – боєць 128-ї бригади ЗСУ. Солдат зупиняється біля могили дітей і хреститься. Окупанти запитують, чи повинні гинути на війні діти.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в середу, 27 лютого, третій президент України Віктор Ющенко висловив думку, що 90% кандидатів у президенти не готові чинити опір у війні на Донбасі. Про це він заявив в інтерв'ю для "Нового часу". За словами політика, війна на сході необхідна Російській Федерації для того, щоб і надалі продовжувати свою імперську політику.

Нагадаємо, у Трампа Росії зробили останнє попередження: Крим - Україна, кінець війни на Донбасі.

Як повідомляв Знай.uа Леонардо Ді Капріо став на захист путінських "полонених": приєднуйтесь до мене в боротьбі.

Знай.uа писав, у Німеччині судять Кисельова: готував акт насильства проти України.