Український політик і журналіст Мустафа Найєм опублікував на своїй сторінці Facebook все, що він думає про розслідування про махінації з оборонними закупівлями.

"Минуло більше дев'ятнадцяти годин з момент оприлюднення матеріалів журналістського розслідування про махінації з оборонним закупівлями. Мовчить президент Петро Порошенко. Мовчить Служба безпеки. Мовчить Генеральний прокурор. Мовчить Міністерство оборони України", - написав Мустафа Найєм.

Поки що ніхто з офіційних осіб, які замішані або повинні втрутитися в розслідування, не відреагував на скандал. Складається враження, що всі ховаються і бояться навіть пискнути.

"Єдина реакція - тимчасове відсторонення заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, 22-х річний син якого, згідно з матеріалами журналістського розслідування, безпосередньо був причетний до перепродажу державним компаніям деталей військової техніки в 2-3 рази дорожче", - додав він.

Мустафа Найєм звернув увагу на те, що слово «Армія» - це одна з головних засад Петра Порошенка, чинного президента і кандидата на наступний термін.

"І це в воюючою країні. Де слово" Армія "- один із стовпів виборчої кампанії чинного президента. Втім, все пояснюється, якщо згадати, що все це відбувається в тій же країні, де опорою президента стали люди чиновники і мери з громадянством Російської федерації ", - резюмував політик.

"Кремль дозволяє робити такі речі? Путін вкрав ці гроші?", - завершив цими словами свій виступ Найєм.