Радник Президента України Петра Порошенка Ігор Уманський подав заяву на звільнення з посади. Причиною він назвав те, що нібито " майже півроку не спілкувався з Порошенком".

"Сфера питань, за яку я відповідав – це фінанси, бюджет, банківський сектор. Політика, яка зараз проводиться урядом, в цій царині не сходитися з моїм баченням, як це б мало відбуватися", – сказав Уманський.

Ігор Уманський, колишній радник Порошенка

Він підкреслив, що в Адміністрації Президента не реагували на всі пропозиції та поради, які він надсилав щодо свого бачення розвитку та змін у фінансовій та економічній політиці країни.

Володимир Гройсман, Петро Порошенко та Арсеній Яценюк

Популярні новини зараз

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Показати ще

"Замість підтримки економіки, підтримки реального сектору, стимулювання кредитування, у нас підмінена ціль, і ми займаємось незрозумілим таргетуванням інфляції", –впевнений Уманський.

Візит Петра Порошенка до США для участі у засіданні Генеральної Асамблеї ООН

Він наголосив, що немає цілі, розвитку економіки – є підмінена, штучна ціль. На жаль, ані попереднє, ані нинішнє керівництво Нацбанку, ані уряд не хочуть цю політику змінювати, переконаний радник президента.

Ігор Уманський, колишній радник Порошенка

Ігор Уманський - український економіст, політик, в.о. міністра фінансів України після відставки Віктора Пинзеника в другому уряді Юлії Тимошенко. У 1997 році закінчив Київський національний економічний університет. Економіст, магістр ділового адміністрування. Кандидат економічних наук.

Ігор Уманський, колишній радник Порошенка

9 січня 2008 — 11 березня 2010 — перший заступник міністра фінансів. 8 квітня 2009 — 11 березня 2010 — в.о. міністра фінансів України.

Дивіться: Ігор Уманський про гривню, міжнародні кредити, МВФ, субсидії та економіку під час виборів

Нагадаємо, в Тернополі депутат побив співробітника правоохоронних органів. Тепер йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі.

Як повідомляв "Знай.ua", стало відомо про масштабну кібератаку з боку Росіїз метою впливу на президентські вибори в Україні. Також "Знай.ua" писав, що позафракційний нардеп Надія Савченко наразі знаходиться в СІЗО за звинуваченням у підготовці терактів. Спеціально для журналіста Дмитра Гордона Савченко перейшла на російську мову. Він прийшов у СІЗО взяти інтерв'ю у Савченко просто з-за ґрат.