Відомий шоумен, комік і кандидат в президенти Володимир Зеленський бурхливо відреагував на гучне розслідування журналістів Bihus.Info про схеми, які очолив син заступника секретаря РНБО Олега Гладковського.

Відповідні відео зірка «Кварталу 95» виклав у себе в Instagram.

З цього приводу Зеленський написав: "Добрий ранок. Він був добрим, поки я не подивився розслідування про розкрадання коштів в "Укроборонпромі". Немає слів. Люди, які прийшли до влади на крові, "заробляють" на крові. Тобто контрабанда з Росії можна, БУшні запчастини в обмін на життя наших солдатів — можна, цукерки — можна, MARUV — не можна".

Також кандидат підкреслив, що даний сюжет допоміг йому зрозуміти значення слогану чинного президента України Петра Порошенка "Армія. Мова. Віра": "Вибачте мене, але це кабздєц. І зараз я зрозумів, що таке "Армія. Мова. Віра" розікрасти армію, штучно розділити людей мовою, тому й віри вам немає. Так що багато кандидатів, когось крім вас виберемо".

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Варто нагадати, що в понеділок, 25 лютого Bihus.Info представила фільм, в якому стверджується, що Ігор Гладковський, син першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, спільно з Андрієм Рогозою та Віталієм Жуковим розробили схему контрабанди запчастин до військової техніки з Росії. Через фірми-прокладки вони постачали оборонним підприємствам контрабандні російські деталі, за які ті переплачували в 2-4 рази. Згідно з попередніми даними в результаті злочинних дій завдано збитків на 250 мільйонів гривень, як мінімум.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що журналісти встановили, хто входить в команду популярного кандидата у президенти України Зеленського.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Павло Клімкін заявив, що мир з Російською Федерацією можливий, але тільки після виконання країною-агресором деяких умов. В першу чергу, вважає чиновник, вона повинна забратися з території Донбасу.

Також "Знай.uа" писав, що Володимир Зеленський торкнувся дуже важливих для українців питань – огидних доріг і космічної вартості розмитнення автомобілів на єврономерах.