Мир з країною-агресором, за словами глави МЗС, можливий. Клімкін озвучив умови, необхідні для настання миру з РФ. Відтак, мир з Росією можливий тільки після деокупації Донбасу і Криму. Про це в ефірі програми "Свобода слова" телеканалу ICTV заявив міністр закордонних справ Павло Клімкін.

"Я вважаю, що мир з Росією, і я це відповідально кажу, може прийти тільки і виключно після деокупації Донбасу і Криму. У нас будуть можливі періоди якогось перемир'я, переговорів і всього іншого, але до звільнення Криму усього, ніякого миру з Росією бути не може. Це дуже важлива теза, яку всі повинні розуміти", - зазначив Клімкін.

За словами міністра закордонних справ, жителі Криму повинні розуміти, що з окупацією українського півострова "у них забрали все".

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще

"Вони нічого не значать", - підкреслив Клімкін.

Міністр переконаний, що "ніхто за нас не отримає перемогу", крім нас самих, однак без підтримки Європи це неможливо.

Нагадаємо, Путін, Гіркін і Шойгу виносять вирок Януковичу: мережу підірвав дивний знімок "агентів Кремля".

Мережа не може відійти від шоку, спричиненого знімком із зображенням суддів, на перший погляд, схожих на президента Росії Володимира Путіна, екс-ватажка "ДНР" Ігоря Гіркіна (Стрєлкова) і міністра оборони Росії Сергія Шойгу. Відповідне фото опублікувала на своїй сторінці у Facebook блогер Олеся Медведєва з підписом "Шойгу, Гіркін і молодий Путін судять Януковича". Масло, полотно".

Як повідомляв раніше Знай.ua, Матіос натякнув, хто дав Гіркіну вислизнути з України. Матіос натякнув, чому в 2014-му так і не затримали Гіркіна. За словами військового прокурора, спецназ, "Альфа" та всі інші засоби й інструменти для припинення незаконної злочинної діяльності Ігоря Гіркіна на території Донецької області були повністю в руках призначеного після Майдану очільника Служби безпеки України – Валентина Наливайченка.

Також Знай.ua писав про те, що співробітники української служби безпеки показали, як професійно ламати гібридні плани агентів Кремля.