Заступник генерального прокурора України, головний військовий прокурор Анатолій Матіос здійснив гучну заяву в ефірі програми HARD з Влащенко на телеканалі ZIK.

За словами військового прокурора, спецназ, "Альфа" та всі інші засоби й інструменти для припинення незаконної злочинної діяльності Ігоря Гіркіна на території Донецької області були повністю в руках призначеного після Майдану очільника Служби безпеки України – Валентина Наливайченка.

"Щоб затримати Гіркіна можливості є завжди. Для цього потрібен оперативний "фарт", чітке планування та люди, які готові на самопожертву, а саме – зробити так, як зробили спецслужби Ізраїлю після Мюнхенських подій", – підкреслив Анатолій Матіос.

Як розповів прокурор, ця історія показала обличчя всім спецслужбам Ізраїлю, а жителі Ізраїлю були горді за свою державу.

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

"Звісно, було багато критики та обвинувачень щодо того, що це позасудовий принцип невідворотності покарання. Але коли в країні відбувається війна, то на це ніхто не буде дивитися. Тому я вважаю, що Ізраїль для України повинен бути у багатьох моментах взірцем боротьби за власну незалежність і територіальну цілісність держави!" – наголосив Анатолій Матіос.

Нагадаємо, Путін, Гіркін і Шойгу виносять вирок Януковичу: мережу підірвав дивний знімок "агентів Кремля".

Мережа не може відійти від шоку, спричиненого знімком із зображенням суддів, на перший погляд, схожих на президента Росії Володимира Путіна, екс-ватажка "ДНР" Ігоря Гіркіна (Стрєлкова) і міністра оборони Росії Сергія Шойгу. Відповідне фото опублікувала на своїй сторінці у Facebook блогер Олеся Медведєва з підписом "Шойгу, Гіркін і молодий Путін судять Януковича". Масло, полотно".

Як повідомляв раніше Знай.ua, журналіст Михельсон висловився про перемир'я з Росією: вибирати тупо не доводиться.

Також Знай.ua писав про те, що співробітники української служби безпеки показали, як професійно ламати гібридні плани агентів Кремля.