Високопоставлений офіцер ВСУ був затриманий за підозру у державній зраді, пише Politeka. Про це стало відомо із інформації ЗМІ, які посилаються на власні джерела в силових відомствах.

Затримання колишнього керівника Генерального штабу ЗСУ сталося сьогодні вранці, 25 лютого.

Як пишуть журналісти, співробітники військової прокуратури спільно з представниками СБУ затримали за держзраду екс-главу Генерального штабу Збройних Сил генерал-полковника Володимира Замана.

Крім того відомо, що на даний момент тривають обшуки в рамках кримінального провадження.

"Суть висунутих звинувачень поки не відома", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Показати ще

Варто додати, що Володимир Замана очолював Генеральний штаб ЗСУ в період з лютого 2012 року по 19 лютого 2014 року. Вже з 22 лютого по червень 2014 року працював на посаді уповноваженого Верховної Ради України з контролю за діяльністю Міноборони України.

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" писав про те як Амстердам вирішив позбутися від головної пам'ятки.

Також "Знай.ua" повідомляв про те, як ФСБ Росії затримала трьох українців: перші подробиці. Стосовно затриманих порушили кримінальні справи.

У Тверській області трьох українців затримали за підозрою у виготовленні наркотиків в особливо великих розмірах, про що заявили у ФСБ Росії. Згідно з наданою інформацією, правоохоронці затримали шість осіб, які займалися виробництвом наркотиків.

Раніше "Знай.ua" інформував про те, що у Києві схопили організатора "будинку розпусти": десятки покалічених дитячих життів.

За результатами досудового розслідування поліцейськими було встановлено та задокументовано злочинну діяльність 51-річного чоловіка. Чоловік прикривався діяльністю фотографа і цим самим підшукував неповнолітніх дівчат, для втілення своїх злочинних намірів. Затриманий в різних орендованих фотостудіях столиці організовував, режисирував, приймав участь та проводив фото-, відеозйомки матеріалів порнографічного характеру за участі малолітніх та неповнолітніх дітей.