Після повернення півострова Україні, шанувальники "руського світу" можуть бути депортовані, пише Politeka.

Позафракційний народний депутат України Борислав Береза зробив гучну заяву про те, що жителі Криму, яких приваблює "російський світ", після повернення півострова Україні можуть бути депортовані.

Він наголосив, що Україна повинна депортувати людей, які сьогодні проживають в анексованому Криму та на окупованих територіях сходу країни, якщо вони вважають себе громадянами Росії і ненавидять або зневажають державу.

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

"Доведеться провести дуже велику роботу. Всім тим, хто хоче жити в "російською світі", доведеться покинути цю територію і виїхати в Росію. Хочуть жити в РФ - нехай живуть у РФ, а не на території України", - пояснив нардеп.

Береза висловив думку, що в такому випадку депортація буде законною, адже у цих людей є паспорти інших держав.

"У них є паспорти інших країн. Наприклад, на території Криму проживають росіяни - із Закавказзя, з середньої смуги РФ. Необхідно буде всіх їх депортувати. Це не люди, які є громадянами України. Всі інші хто хоче жити в Україні за законами України - отримають таку можливість. Більше того, я впевнений, що ці люди чекають повернення окупованих територій під контроль України", - пояснив Береза.

Нагадаємо, в Україні змінюють систему субсидій: уріжуть, перевірять та змусять повернути. Державні регулятори збираються встановити жорсткий контроль за доходами громадян, які отримують бюджетну фінансову допомогу.

Як повідомляв Знай.uа, нові податки на зарплату змусять українців шукати дві роботи.

В Україні хочуть радикально змінити систему оподаткування доходів фізосіб (ПДФО). Депутати пропонують встановити в країні прогресивну шкалу податку з прив'язкою до прожиткового мінімуму. Логіка проста – чим більше людина отримує доходу, тим більше податку сплатить в держбюджет.

Також Знай.uа писав, підвищення пенсій виявилося завданням підступним: кому пощастить, а хто залишиться ні з чим.