У Всеросійській державній телевізійній і радіомовній компанії заявили, що готові запустити ракету США у разі загрози для РФ, передають російські ЗМІ.

"Зазначені об'єкти – військові центри прийняття рішень в Сполучених Штатах, звідки управляються системи ПРО, вони можуть бути застосовані проти РФ".

Відомі "точки", на які будуть націлені "Циркони":

  • Пентагон (Вашингтон);
  • Кепмп-Девід (в 100 кілометрах від Вашингтона);
  • Форт-Рітчі (штат Меріленд);
  • Мак-Клеллан (штат Каліфорнія);
  • Джим-Крік (штат Вашингтон).

В Росії "пояснюють вибір" об'єктів для можливих ударів, так:

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

Показати ще
  • в Пентагоні розташовані вищі органи управління збройними силами і комітет начальників штабів,
  • Кэпмп-Девід —урядовий пункт управління,
  • Форт-Рітчі — пункт управління президента США і командний центр Комітету начальників штабів.

Ці три об'єкти розташовані на Східному узбережжі США. А Мак-Клеллан — управління стратегічними наступальними силами і Джим-Крик — це пункт управління ядерними силами на Заході Штатів.

Нагадаємо, в мережі з'явилося відео, на якому зафіксовано випробування "Посейдона" - російського безпілотного підводного човна.

Володимир Путін під час свого виступу перед Федеральним збором заявив, що навесні перша атомна підводний човен спуститься на воду. На сайті Міноборони Російської Федерації виклали відеозапис, на якому російський підводний апарат "Посейдон" проходить випробування.

Володимир Путін

Нещодавно в місті Абу-Дабі, столиці Об'єднаних арабських еміратів - на міжнародній виставці зброї Росія представила сучасний безпілотник "КУБ-БЛА", чим розбурхала користувачів соціальних мереж.

Як повідомляв Знай.uа, США та Україна можуть стати стратегічними партнерами. Зараз така перспектива для Америки значно ближче, ніж з кількома країнами НАТО.

Також Знай.uа писав, що нещодавно президент Росії оголосив про припинення Договору по ракети середньої і малої дальності, а тепер і зовсім став безстрашним - загрожує Америці дати відповідь, якщо в Європі з'являться американські ракети.