Цього року кандидатів на пост президента багато, як ніколи. Такий широкий вибір часто плутає українців, вони не можуть визначитися і в результаті ставлять галочку навпроти більш-менш знайомого прізвища. Втім, лідирує у рейтингах давно і успішно комік Володимир Зеленський, лідер політичного руху "Слуга народу". І подобається це комусь чи ні, але результати опитувань поки не змінювалися в інший бік.

Володимир Зеленський лідирує у виборчих перегонах

Висловив свою думку з приводу його кандидатури і відомий блогер Алекс Мочанов, котрий особисто знайомий із більшістю претендентів на президентський пост. Декого він знає давно, приміром як Петра Порошенка, з Тимошенко спілкувався виключно у кулуарах Ради. Не виключення і Зеленський:

Алекс Мочанов та Петро Порошенко

"Володя Зеленський старий знайомий і реально хороший, розумна людина. На своєму місці, у своєму колективі і в збудованому командою бізнесі. Командою бізнесменів, а не КВК. Але до речі, коли читаю як Зеленським буде рулити Ігор Віссаріонович Коломойський - посміхаюся. У Зеленого вже був один Барин, Олександр Васильович Масляков. Він теж думав, що він, Масляков, Гуру і Карабас-барабас, а криворізькі - ляльки-маріонетки зі скрині в комірчині. Одні з. Чим закінчилося у Зеленського з Масляковим - відомо. Цього року буде зрозуміло. Не знаю як в Президенти, а у ВРУ Володя точно пройде-потрапить", - впевнений Мочанов.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Як зазначив блогер, у 2019 році в парламент можуть прийти чимало нових сил, від яких також багато що залежить.

Алекс Мочанов та Арсеній Яценюк

Прогнозує, що у другому турі (якщо він все ж буде) за перемогу Зеленському доведеться боротися з двома основними опонентами – Порошенком та Тимошенко. Втім, комік може різко знизитися у плані рейтингів до третьої позиції, хоча як буде насправді, поки не знає ніхто.

Алекс Мочанов та Дмитро Гордон

Алекс Мочанов та Юлія Тимошенко

"При цьому приходить на самовисування Порошенко, чим здивував мене понад усяку міру, але напевно він як один з командирів добровольчого руху мав би бути на заході у Верховного головнокомандувача Збройних сил України. Технічних і технологічних кандидатів не розглядаю….І знову кандидати з претендентами будуть не про свої програми, команди, біографії, принципи і смисли з планами розповідати. А поливати опонентів і суперників по виборчих округах і дільницях. Брудом, зеленкою, не виключено що і не тільки зеленкою, на жаль ...", - додав Мочанов.

Алекс Мочанов та Дмитро Гордон

Сам він, до речі, із вибором ще не визначився, але радить українцям зайвих раз не сваритися через політичні теми і поважати думку один одного.

Дивіться: Тарифи за комуналку: Платити неможливо зменшити | Зе Президент Слуга Народу

Дивіться: Чому молодь їде з України? (Володимир Зеленський)

Нагадаємо, українці показали, що знайшли у Зеленському.Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський пояснив, що зробить з комуналкою після перемоги. Також "Знай.ua" писав, що Трамп написав листа Зеленському.