У мережу потрапив дуже цікавий, але водночас суперечливий текст звернення, нібито написаного лідером США Дональдом Трампом і адресованого кандидату у президенти України Володимиру Зеленському.

Ще з перших рядків листа натякає – про слугу народу дізнався нібито від Курта Волкера (спецпредставника з питань Донбасу), а не стрічок новин, повідомляє "Хвиля".

Дональд Трамп

"Він каже, що багато нас порівнюють. Що ж між нами спільного? Нічого. Це Fake News. Проте, я ненавиджу, коли мене порівнюють з лузерами. Я взагалі ненавиджу лузерів. Саме тому я бажаю тобі перемогти і готовий дати пару-трійку рад. Я б навіть відправив до тебе Роджера або Пола, але ці невдахи в тюрмі. А Стів Беннон - нікчема і не має відношення до моєї перемоги. Запам'ятай, Володимир, побільше невиразну міль в парламенті. Конкуренти з трибуною тобі не потрібні", - йдеться у зверненні.

Володимир Зеленський, лідер політичного руху "Слуга народу"

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Крім того, слова нібито від Трампа схвальні у плані рейтингів та боротьби Зеленського із конкурентами, яких він, судячи з останніх соціологічних опитувань, посунув на задній план:

Президент США Дональд Трамп із дружиною Меланією

"До речі, ось тобі лайфхак: З стабільним рейтингом схвалення 30-40% у них всіх кишка тонка всерйоз говорити про твоє імпічмент. Я можу застрелити когось на вулиці і мені нічого не буде. Володимир, відкрию ще один маленький секрет: Коли ти станеш президентом, відразу зрозумієш, що нічого і не можеш зробити, якби навіть хотів. Тобі доведеться знайти переконливу причину, чому ти нічого не можеш зробити. Мої виборці - прості і чесні люди, які не люблять "великий уряд". Настільки, що вибрали мене його главою. Заради них я і показую цю боротьбу з "великим урядом". Твої виборці теж прості і чесні люди, але проблема в тому, що вони, як я чув, люблять "великий уряд" і багато чого від нього чекають. Я тобі не заздрю. Sad!", - зазначається у листі.

Лідер руху "Слуга народу" Володимир Зеленський

Зеленському радять бути обережним зі скандалами, котрі неодноразово випливають на тлі його бізнесу, чи ймовірного зв'язку з тими чи іншими особами:

"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)

"Володимир, придумай що-небудь швидше. І на останок. Володимир, я чув про твоє скандалі з журналістами. Не роби так. Цю корову треба вміти доїти! Коли трапляється факап, кидай їм якусь нову фішку і ці амеби відразу всі забувають. Див. Twitter. З найкращими побажаннями, твій Дональд".

Дивіться: Як знищити корупцію в Україні? Володимир Зеленський

Дивіться: "Політики перестали нам телефонувати" (Володимир Зеленський)

Нагадаємо, Зеленський схилив голову перед героями Небесної Сотні. Як повідомляв "Знай.ua", Гордон оцінив шанси Зеленського на перемогу. Також "Знай.ua" писав, що Зеленський оголосив мир з Притулою.