Аркадій Корнацький має досить неоднозначну біографію: в Росії його звинувачують у замовному вбивстві, хоча покарання він не поніс. До того ж у політика, який балотується в президенти України є бізнес в Росії, а це заборонено законодавством нашої країни. Так яким же чином Корнацький в отримав можливість стати главою нашої країни і як він пов'язаний з Росією та Володимиром Путіним. Про це все читайте далі в досьє на політика.

Біографія

Народився 7 липня 1953 року.

Знак Зодіаку: Рак. За східним гороскопом: рік Водяної Змії.

Національність: українець.

Віросповідання: православний.

Популярні новини зараз

Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують

Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все

Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Проживши майже 30 років у Росії, Аркадій Корнацький раптом повертається на батьківщину й стає народним депутатом. На рахунку українського нардепа - замовне вбивство, махінації з паями. Він скуповував сертифікати людей на земельні наділи в Миколаївській області, обманюючи їх.

Аркадій Корнацький

Вправний аграрій зумів назбирати в довгострокову оренду понад 15 тис. гектар землі. А потім і зовсім викупи цілі поля, ставши їхнім законним власником. Загалом кандидат у президенти став власником 48 величезних земельних наділів та 16 будинків. Крім цього, він є власником кафе, стайні, недобудованого готелю, овочесховища і т.д.

Після повернення на батьківщину, у нього, крім перерахованого вище, залишився досить великий бізнес у Росії - десятки фірм та підприємств у Підмосков'ї, які записані на найближчих родичів. Та й в окупованому Криму успішно функціонують його аграрні підприємства.

Повернувшись до України, Аркадій Олексійович без будь-яких перешкод, претензій та зайвих запитань стає депутатом Верховної Ради. Більш того, без будь-яких дорікань його радо приймають до фракції «Блок Петра Порошенка». Читайте досьє на російсько-українського бізнесмена-аграрія. Дізнайтеся шокуючу правду про його минуле.

Сім'я

Дитинство та юність майбутнього українського землевласника, володаря ряду підприємств у анексованому Криму, пройшли в селі Чаусове-2, що на Миколаївщині.

Батьки народного депутата: батько, Олексій Вікторович, - учитель малювання в сільській школі, мати, Клавдія Павлівна, - працівниця місцевого колгоспу «Шлях Леніна». У Аркадія є ще молодший брат Віктор (1965 р.н.).

Аркадій Корнацький

Сімейний стан: був одружений. Дружина - Лілія Геннадіївна. На сьогоднішній день його сім'я мешкає в Російській Федерації. Діти: 3 дочки та син уже дорослі. Вони - самостійні особистості, які проживають окремо. Усі діти народилися в Підмосков'ї. Вищу освіту здобували в Московських ВУЗах.

Освіта

Після закінчення місцевої школи Аркадій Корнацький підкорює простори російської столиці. Протягом 5 років (1975-1980 рр.) навчався в московському Університеті дружби народів ім. Патріса Лумумби.

За даними відкритих джерел, до цього навчального закладу могли вступити діти арабських баасистів, африканських вождів, комсомольці-активісти, діти з багатодітних сімей, а також ті, хто зі шкільної лави співпрацював із радянськими спецслужбами. Наш герой навчався на спеціальності «міжнародне право».

Кар'єра та бізнес

Свою трудову діяльність розпочав у 16 років. Працював із юних років у тому ж колективному господарстві, де й мати. Щоправда, його прагнення стати підприємцем проявилося ще з юних років. Майбутній олігарх-аграрій успішно торгував спійманій у річці рибою, продаючи її на колгоспному ринку. У старших класах і зовсім став сільським фотографом.

У 18 років його призвали до армії. Але де він 2 роки віддавав борг батьківщині, - невідомо, оскільки кандидат у президенти цю інформацію чомусь приховує. За даними ЗМІ, він також приховує від громадськості й більш детальну інформацію про те, якою була його трудова діяльність після закінчення університету. Тут у його біографії й зовсім тривалий пробіл на цілих 10 років.

Відомо тільки, що він був юристом. Але у яких саме організаціях Москви працював - залишається загадкою. У кінці вісімдесятих вирішив зайнятися підприємництвом, організувавши в Підмосков'ї торгове підприємство «Каскад». За які кошти і яким чином йому вдалося зайнятися виробництвом і подальшим продажем комп'ютерів, оргтехніки, а також офісного устаткування - невідомо.

Аркадій Корнацький

У 1981 році в російському паспорті українського депутата зазначена прописка по вул. Комсомольська 16, корп. 2 в Одинцово. Згідно з даними відкритих джерел, за цією адресою знаходиться довгий дев'ятиповерховий будинок. Але знову-таки невідомо, чи отримав він у цьому будинку квартиру чи просто прописався у родичів своєї дружини?

Як повідомляє SKELET-info, у кандидата в президенти України до 2015 року було подвійне російсько-українське громадянство. Станом на 14.06.2013 р. український народний депутат був володарем дійсного паспорта громадянина РФ. Міграційна служба Московської області підтверджувала в 2013 році наявність у Аркадія Олексійовича російського громадянства. Чи позбувся аграрій згодом російського громадянства, залишається таємницею.

Як стверджує нардеп Вадим Підберезняк, Аркадій Корнацький - співзасновник разом зі своїми родичами цілого ряду організацій у Росії, що заборонено українським законодавством. Та ще йде в президенти України.

У кінці дев'яностих наш герой балотувався від блоку Юрія Лужкова та Євгена Примакова до Держдуми Росії. Згодом їхня партія «Вітчизна - Вся Росія» влилася разом із «Єдністю» до путінської політсили «Єдина Росія».

Тим часом Аркадій Олексійович направляє свою діяльність в торгове русло, зайнявшись комерційним будівництвом будинків і котеджів, продажем нерухомості та створенням с\г підприємств у Підмосков'ї. Потім стає співзасновником цілого ряду фірм та підприємств.

Компанію «Агрофірма Корнацьких» заснував в Україні ще в середині дев'яностих. У власності фірми й у оренді було спочатку поаде 15 га землі. Обманюючи довірливих селян, «Агрофірма Корнацьких» увесь час росла.

Аркадій Корнацький

Протягом 10 років (1994-2004 рр.) головував у Торгово-промисловій палаті (її глава - Євген Примаков, який багато років очолював Центральне розвідувальне управління СРСР, а згодом - розвідку РФ в Московській області).

Потім наш герой повернувся на батьківщину. З листопада 2014 року - народний депутат України, партія «Блок Петра Порошенка».

Але як так вийшло, що Аркадій Олексійович раптом повертається на батьківщину? Чому він після такого тривалого проживання і ведення бізнесу у Підмосков'ї раптом вирішує повернутися назад до України? Давайте дізнаємося про все це і заглянемо в декларацію власника тисяч гектарів земель, стайні, кафе, нерухомості...

Компромат і чутки, останні новини

На початку 2015 року російські ЗМІ повідомляли про те, що Слідчим комітетом Російської Федерації було дорозслідувано та передано до суду стару справу дев'яностих, що стосується вбивства Миколи Дубовського. Зазначалося, що замовником був... Аркадій Корнацький, який був його компаньйоном.

Як з'ясувало слідство, він заплатив кілерам 15 тис. доларів. Відкриті джерела повідомляють, що серед організаторів злочину вказувалися й інші особи. У числі його подільників значилися Сергій Бичков, Володимир Ковальков і племінник нашого героя Олексій Корнацький. Їх засудили до 9 років тюремного ув'язнення.

Причина вбивства - суперечки убитого та Аркадія Корнацького навколо земельних наділів у Підмосков'ї. Тільки ось замовнка у розшук із якихось причин не було оголошено. Отримати будь-які офіційні відомості з цього питання та злочинності Аркадія Олексійовича від російської сторони не вдається. Ось чому припускають, що сьогодні він перебуває в Україні, діючи в інтересах Росії.

Аркадій Корнацький

Восени 2014 року Генеральною прокуратурою України були відкриті два кримінальних виробництва, пов'язані з екс-генпрокурором Віктором Пшонкою та його сином-нардепом Артемом. Справа стосувалася спроби привласнення ними земельних наділів «Агрофірми Корнацьких» і присвоєння 50 млн. грн. За рік до цього при спробі силового захоплення важко поранили 5 співробітників фірми.

Декларація політика-бізнесмена за 2017 рік свідчить про наявність у кандидата в президенти величезних ділянок землі та цілого ряду нерухомості. У Кулібабах Васильківського району Київської області у нього 6 тис. м² землі, а також будинок на 62, 80 кв. м. У Кумарях Первомайського району Миколаївської області йому належить будівля молочного цеху загальною площею 272,80 м² і 80 тис. кв. м землі.

У Первомайську у нардепа 416 м² землі та комплекс нежитлових приміщень площею 1196,10 кв. м. У с. Чаусове - п´ять житлових будинків на 27,3; 29,7; 30,1; 52,70; 53,1 м² та ще 96 тис. 293 м² землі. У Чаусове 2 - будинок на 202 квадрата і ще сім об'єктів нерухомості площею 39; 44,10; 45,70; 49; 51; 56,10 і 187,10 м². У власності землі тут - 19 тис. 901 м².

У Києві йому належить будівля кафе площею 322,80 кв. м. Є у нього в столиці нежитловий будинок на 216 кв. м. і власна квартира на 101,50 кв. м. У Кримці Первомайського району Миколаївської області - 4791 кв. м землі, житловий будинок на 51,30 кв. м, стайня на 156,90, кафе на 252,60, нежитлове приміщення площею 314,50 та овочесховище на 118,50 кв. м.

Крім цього, в Бердянську Запорізької області йому належить ціле вбудоване приміщення площею 103,70 кв. м. У Секретарці Кривоозерського району - 77% нежитлового комплексу площею 378,10. У Кривому Озері в його власності - 639,60 квадратів адмінбудівлі. У Кінецьполі - 181 тис. 680 м² землі, в Українці Київської області - 40 тис. кв. м. Та ще об'єкт незавершеного будівництва - готель на 5 тис. 137,80 кв. м в Первомайську.

Аркадій Корнацький

Цікавий і той факт, що в 2015 році наш герой зареєстрував у анексованому Криму фермерське господарство «Чорноморське». Політик-аграрій оформив його на свого сина, який сьогодні - штатний співробітник Міністерства закордонних справ РФ.

Із грошових активів у декларації зазначені 30 млн. 124 тис. грн. готівкою, 775 тис. доларів та 155 тис. євро. Банкам магнат української землі й нерухомості не довіряє. На його банківському рахунку всього лише 36 тис. 207 грн.

Працюючи в Миколаївській ОДА та секретаріаті президента України, наш герой був громадянином РФ. А тепер прихильник Володимира Путіна балотується на пост головнокомандуючого.

Сьогодні на сторінках соцмережі Facebook кандидат у президенти Аркадій Корнацький троллить іншого претендента на пост головнокомандуючого країни Володимира Зеленського, посилаючись на доводи Сергія Гайдая - фахівця з маркетингу та реклами, переконуючи передплатників у тому, що при Володимирі Олександровичу країна не заживе по-новому.

Фото

Аркадій Корнацький

Аркадій Корнацький

Аркадій Корнацький

Відео

Посилання

Фейсбук - на момент виходу публікації серед передплатників Аркадія Корнацького - 1 тис. 664 особи.