У Донецькій області правоохоронці затримали шість бойовиків, причетних до незаконним збройним формуванням.

Як інформує прес-центр ООС на сторінці в Facebook, правопорушників зловили в ході оперативно-профілактичних заходів в Маріуполі, Сартанів і Гнутово.

Варто зазначити, що по гарячих слідах також були розкриті 22 грабежу, грабіжники затримані і доставлені у відділ поліції Маріуполя. У зловмисників вилучили речові докази: ювелірні вироби, гроші, побутова техніка, комп'ютерна техніка, мобільні телефони тощо.

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

"Виявлено та задокументовано три кримінальні правопорушення за фактами вилучення наркотичних речовин - вилучено понад 500 грамів канабісу", - йдеться в повідомленні.

Крім того, поліцейськими було задокументовано один факт незаконного поводження зі зброєю і 192 адміністративні правопорушення, за вчинення яких складено відповідні протоколи.

Нагадаємо, Путін відправив на Донбас артилеристів: українці готують "гарячий прийом". Незаконні формування Путіна на Донеччині поповнилися новими вояками - стало відомо про прибуття на тимчасово окуповані території України нових терористів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Путін заборонив бойовику з Донбасу в'їзд в Росію: свого непотребу вистачає. Бойовик не зможе покинути територію Донбасу.

Проросійський бойовик із позивним Сенсей, який воює на Донбасі проти українських військових, не зміг потрапити до Російської Федерації.

У повідомленні йдеться, що країна-агресор заборонила окупанту, який допомагає їй воювати на Донбасі, в’їзд на свою територію на вимогу Білорусі.

Також портал Знай.ua писав, що путінський генерал зарахований в легендарну "бригаду 200", бойовики терміново ховають труп. "У сепаратистів відбулися конфлікти між собою, і таким чином був убитий російський генерал. Вони цього не будуть визнавати і хочуть всю провину пропагандистськи скинути на українську сторону", - розповідає військовослужбовець Максим.