Якщо Росія не визволить з полону українських моряків, найближчим часом будуть вводитися нові санкції.

Таку заяву зробив український президент Петро Порошенко під час брифінгу в Мюнхені після зустрічі з генсекретарем НАТО Йенсом Столтенбергом.

"По санкціям сьогодні було скоординовано спільні зусилля. Сьогодні в цілому було обговорено і затверджено пакет санкцій, так званий "азовський пакет". Петро Порошенко

Також президент зазначив, що обговорив питання санкцій з головою комітету з міжнародних справ Сенату США Джеймсом Рішем. Як відомо, він є одним із співавторів проекту рішення про введення санкцій проти Росії, в тому числі і в зв'язку з актом агресії проти українських кораблів в нейтральних водах Чорного моря.

Популярні новини зараз

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"І сьогодні проект по санкціям складає 124 сторінки". заявив Порошенко

"Це буде підвищена ціна, яку Росія і повинна заплатити за акт агресії проти України. І ми отримали повну підтримку керівника комітету. А завтра відбудеться зустріч з віце-президентом Сполучених Штатів Америки паном Пенсом, моїм хорошим другом і добрим другом України. І ми продовжимо цю роботу з координації дій з нашими американськими партнерами. Оскільки американська делегація у сфері безпеки конференції надзвичайно велика. І напрямки нашої розмови будуть йти і з точки зору безпеки, і з точки зору НАТО, і з точки зору підтримки реформ. І широкий порядок денний буде обговорюватися завтра". Петро Порошенко

Нагадаємо, що Петро Порошенко вже витратив на передвиборчу кампанію близько 70 мільйонів гривень.

У виборчому штабі кандидата в президенти України Петра Порошенка повідомили, що вже витратили на передвиборну кампанію близько 70 мільйонів гривень.

Раніше портал писав, що Зеленський поставив "старих політиків" на місце: гречка і гумор – різні речі.

Як повідомляв портал Знай.uа, громадська мережа "Опора" заявила, що виступ кандидата в президенти Володимира Зеленського у благодійному концерті в Ужгороді "можна розцінювати як підкуп виборців".