Депутат Верховної Ради від Радикальної партії Ігор Мосійчук планує доповнити свої вимоги в позові проти виконуючої обов'язки голови МОЗ Уляни Супрун і буде домагатися, щоб її звільнили.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, нардеп зазначив, що вже завтра подасть до суду додаткові матеріали до основних вимог позову.

"Завтра суд розгляне позов по суті. Я подаю додаток до своїх головних вимог", - зазначив депутат.

Популярні новини зараз

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

Більше того Мосійчук відзначив, що окремий позов вже підготував інший "радикал" Андрій Лозовий, який вже найближчим часом звернеться до суду.

"Ми доб'ємося виконання Конституції і законів України. Ми доб'ємося звільнення пані Супрун", - сказав він.

Разом з тим варто відзначити, що викритий у співпраці з колишніми "регіоналами" народний депутат від "радикалів" Ігор Мосійчук вирішив довести свою невинність дуже гарячим способом. Так, права рука Ляшка заявила, що має намір вчинити акт самоспалення.

Після подій, коли стало зрозумілим, що як мінімум частина проекту постанови українського парламенту про відсторонення Уляни Супрун авторства Мосійчука готували на комп'ютері парламентарія від "Оппоблока" Олександра Долженкова, радикал пішов у "несознанку".

Так, на сторінці в Facebook скандально відомий "радикал" почав розповідати про те, що ні в чому не винен, але при цьому готовий доводити свою провину. Правда, не за допомогою доказів і аргументів, а вдавшись до акту самоспалення.

"Як я повинен довести свою правоту? Підпалити себе під посольством США? На трибуні ВРУ? Я це зроблю! І ви теж будете винні", - написав нардеп в коментарях до посту ЦПК Віталія Шабуніна.

Загалом, заяви Мосійчука про готовність спалити себе стали причиною черг на автозаправних станціях, оскільки українці вирішили допомогти депутату "відновити своє чесне ім'я" і кинулися наповнювати каністри, пляшки і навіть склянки бензином, щоб принести їх до будівлі ВР.

Втім, як виявилося, нардеп просто в черговий раз пробалаболився, тому навздогін до свого коментаря почав виправдовуватися.

Нагадаємо, Мосійчук знайшов партнера по знищенню Супрун.

Як повідомляв "Знай.ua", як відхід Супрун сполохав українську громадськість.

Також "Знай.ua" писав, що Супрун болісно відреагувала на своє відсторонення.

Коридор ганьби для Мосійчука влаштували активісти під судом у справі відсторонення Супрун