Гарант Сполучених Штатів Америки висунув кандидатуру на пост генерального прокурора Америки. Ним виявився Вільям Барр.

Примітно те, що Вільям Барр вже обіймав цю посаду, ще в ті часи, коли головою правління Штатів Джордж Буш - старший. Запам'ятався Барр тим, що критикував роботу Роберта Мюллера.

До речі, Роберт Мюллер зараз займає пост спецпрокурора, а раніше був підлеглим Барра в департаменті Міністерства юстиції по кримінальних справах. Так ось, у ті часи Мюллер вів власне розслідування за фактом вторгнення Росією у вибори президента. Відбувалося це три роки тому, у 2016 році. Заковирка в тому, що Барр всіляко критикував роботу Мюллера. Тепер же демократи схиляються до єдиної думки, що таке ставлення Барра - упереджене і він не може займати посаду генерального прокурора Сполучених Штатів Америки.

Зрештою сенат проголосував. П'ятдесят п'ять чоловік висловилися "за" призначення Вільяма, і лише сорок чотири члена висловилися "проти".

Популярні новини зараз

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Нагадаємо, президент США разом зі своєю дружиною Меланією Трамп приєднався до привітань дітей на Новий Рік. Коли йому зателефонував один хлопчик, Трамп запитав чи вірить той у Санта Клауса. А потім додав, що в сім років - це ще не маргінально. Тим самим зруйнував віру дітей у Санта Клауса.

Як повідомляв "Знай.uа", на США обрушилася стихія - потужний ураган "Флоренс". Цьому страшного урагану присвоїли другу категорію. Тоді приблизно триста тисяч жителів залишилися без електрики.

"Знай.uа" також писав про те, що американці з українськими коренями стали губернаторами США. Один з них відкритий представник ЛГБТ-спільноти, а другий представник Демократичної партії мільйонерів.