Лідер політичної партії Громадський рух “Рідна країна” Микола Томенко, перебуваючи в місті Славута, розповів що виборець має знати про кандидата:

“Наша команда об`єднаної проукраїнської опозиції разом з кандидатом в Президенти Анатолієм Гриценком показуємо зовсім інший формат виборчої кампанії. Спочатку ми відкрили штаб, щоб показати – ми не ховаємось, у нас все відкрито. Наступним кроком стала презентація команди, яка йде пліч-о-пліч з кандидатом. Це, на мою думку, вкрай важливо. Українець має знати хто в разі перемоги буде займати посади, на які за Конституцією призначає Президент".

"Анатолій Гриценко вже представив кандидатуру глави СБУ Віктора Трепака, а у Харкові представив кандидата на посаду голови Національного банку України Олександра Савченка. Ми будемо й надалі продовжувати інформувати суспільство про нашу команду”.

Дивіться: Що треба знати виборцям? Микола Томенко

Нагадаємо, Микола Томенко заявив, що як тільки буде рішення суду або іншої інстанції про позбавлення його депутатського мандата, то він відразу подасть позов на "Блок Петра Порошенка".

Популярні новини зараз

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Микола Томенко заявив, що нинішній склад Верховної Ради не є ефективним і Андрій Парубій не зможе організувати його роботу.

Також "Знай.ua" писав, Томенко в кулуарах парламенту розповів, чому ніхто не обговорює розвал парламентської коаліції. Він упевнений, що жодна з фракцій не хоче дострокових виборів.