Бюро з демократичних інститутів і прав людини ОБСЄ не розглядатиме участь представників Росії для спостереження за президентськими виборами в Україні.

Все тому, що український парламент ухвалив рішення про заборону участі російських спостерігачів в українських президентських і парламентських виборах. Росія не здається і продовжуватиме відстоювати на всіх рівнях права своїх спостерігачів брати участь у виборах президента України.

Офіційно Москва спочатку теж відмовилася надсилати своїх представників з міркувань безпеки.

Проте заступник очільника МЗС РФ Григорій Карасін 12 лютого заявив, що Росія продовжить наполягати на участі своїх спостерігачів в українських виборах, передає ТАСС.

Популярні новини зараз

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"Ми продовжуємо наполягати на правоті нашої позиції, на праві спостерігачів бути присутніми на виборах в Україні. Будемо продовжувати це робити на всіх рівнях", – наголосив Карасін.

Зазначимо, що навіть у питанні зі спостерігачами Росія намагалася схитрувати. Вже після офіційної заборони українського парламенту в РФ планували відправити до Києва двох спостерігачок – Христину Богданову від Інституту електоральної дипломатії і Єлизавету Борисову з Російського громадського інституту виборчого права.

Росія обрала для такої місії саме жінок, оскільки побоювалися, що чоловіків з Росії у віці від 16 до 60 років можуть не впустити в Україну.

Нагадаємо, окупанти переховали у Криму вкрадені кораблі "москітного флоту": фото. Вкрадений "москітний флот" України охороняє ФСБ. В окупованому Криму переховали захоплені в Азовському морі російськими силовиками кораблі українського флоту.

Як повідомляв портал "Знай.uа": блогер показав скріншоти листування з російським чоловіком, який з якоїсь причини надумав іти добровольцем на Донбас.

Також "Знай.uа" писав, що рейтинг господаря Кремля стрімко котиться вниз. З цієї причини Путіну в поспіху шукають хоч якусь позитивну новину, щоб він зміг задобрити росіян.