Окупанти в анексованому Криму знизили вартість перевезення через Керченську поромну переправу для легкових автомобілів до 500 рублів (у гривнях - приблизно 205 гривень).

Незважаючи на зниження ціни, із 6 по 10 лютого поромна переправа зробила лише 22 рейси. Про це свідчать дані генерального директора ДУП РК "Кримські морські порти" Олексія Волкова, опубліковані у Facebook.

Разом з тим, легкових автомобілів на переправі практично немає. За його словами, за звітний період через Керченську поромну переправу перевезли тільки три транспортні засоби такого штибу.

"За вказаний період перевезені 17 вантажівок, три легкові авто і три автомобілі з небезпечним вантажем, а також 30 пасажирів", – підсумував Волков.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Нагадаємо, Путін волоче іржаву армаду в Крим іншими шляхами. Окупаційна адміністрація Криму заявила, що основними клієнтами стануть пасажири порома. Хто буде цими пасажирами, показали перші фото з переправи. Судячи зі знімків, на пором активно вантажаться цілі ешелони російської військової техніки.

Як повідомляв "Знай.ua", Путін влаштував кримчанам нові випробування: камені з неба такі непередбачувані. Окупанти влаштували кримчанам нові проблеми. Мешканці окупованого Криму все більше скаржаться на політику окупаційної російської адміністрації. Один з мешканців Криму розповів про життя півострові.

За словами кримчанина, тепер у Криму виник також і дефіцит технічної води і людям немає чим поливати городи.

Також "Знай.ua" писав, що Путін приніс в Крим справжній "русский дух": півострів залило фекаліями. В окупованому Криму на виїзді з Керчі утворилося ціле озеро з фекалій. Місцеві мешканці шоковані і забили тривогу.