На офіційному Telegram-каналі команди Зеленського з'явилося важливе нагадування для українців. Пост починається з питання – а чи перевірили ви свої дані у списках виборців?

Команда настійно радить перевірити ці дані заздалегідь, і нагадує, що якщо у них буде якась помилка – наприклад, в ПІБ або дату народження, її слід негайно виправити і внести коректні дані. У Зеленського також зазначили, що виправити непорозуміння і неточність можна буде не пізніше, ніж за п'ять днів до виборів.

"А ви вже перевірили свої дані у списку виборців? #зевыборы

Якщо так— чудово, а якщо ні — то Зе!команда радить зробити це завчасно. Чому? Якщо в даних буде якась помилка (в даті народження або ПІБ), внести правильну інформацію можна буде не пізніше, ніж ЗА П'ЯТЬ ДНІВ ДО ВИБОРІВ.

Популярні новини зараз

Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Зробити це дуже легко: необхідно взяти документи, які підтверджують правильність даних, і написати заяву у відділ ведення Державного реєстру виборців або дільничну виборчу комісію.

Зверніть увагу на те, що у день голосування зміни до уточненого списку виборців вносяться!", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Зеленського звинуватили в незаконній агітації. Слуга народу не розгубився і рішуче відповів на закиди.

Громадянська мережа "Опора" заявила, що виступ кандидата в президенти від політичного руху "Слуга народу" Володимира Зеленського в Ужгороді "можна розцінювати як підкуп виборців".

"Концерт гумористів був анонсований заздалегідь, квитки на нього можна було придбати на сайті і в касах театру. Ціни на квитки коливаються в межах від 350 до 1950 гривень. Однак у той же день, за 3 години до заявленого концерту, що пройшов ще один, вхід на який був виключно по запрошенням", - йдеться в повідомленні.

У коментарі місцевим журналістам, сам Зеленський зазначив, що такі благодійні концерти вони проводять регулярно, проте "раніше вони про це не розповідали, бо їх не питали, а піаром команда не займалася". Зі слів кандидата, це для них традиційно - безкоштовний концерт вдень, а ввечері - комерційний.

Напомним, Зеленський торкнув мільйони сердець флешмобом.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Квартал 95 пожартував над дружиною Луценка. Також"Знай.uа" писав, Зеленський розповів, щозробить одразу ж після перемоги на виборах.