Сьогодні в столичному Палаці Спорту відбувся Всеукраїнський громадський форум під назвою «Відкритий діалог», на якому президент України Петро Порошенко представив свою передвиборчу програму на пост глави держави.

З ранку біля будівлі палацу зібралися силовики: воїни Нацгвардії шеренгою вишикувалися біля входу. Також були присутні автомобілі Нацполіціі. По периметру Спортивну площу обнесли огорожею, повідомляє Politeka, посилаючись на «Вести».

Початок форуму планувався на 14:00.

Напередодні заходу представник оргкомітету форуму, керівник Інституту розвитку та сприяння демократії Катерина Поп повідомила, що в заході візьмуть участь приблизно 10 тисяч чоловік. За її словами, форум повинен провести аналіз п'яти років діяльності президента і спрогнозувати, що буде відбуватися в країні, якщо Порошенко піде на другий термін.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

«Форум організовується не тільки по лінії Адміністрації президента, скільки по партійній лінії, сторони партії БПП», - розповів журналістам один з наближених до президента народних депутатів, який має безпосереднє відношення до формування передвиборчої кампанії Порошенко.

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" повідомляв про те, що глава словацького зовнішньополітичного відомства і голова ОБСЄ Мирослав Лайчак зробив Україні несподівану пропозицію. Так, політик запропонував переглянути рішення про заборону російським спостерігачам бути присутніми на майбутніх виборах президента, які пройдуть в березні. Про це він заявив по ходу телефонної розмови з главою МЗС України Павлом Клімкіним, пишуть ЗМІ Словаччини.

Крім того, як повідомляв портал "Знай.ua", центральна виборча комісія зареєструвала рекордну для України кількість кандидатів в президенти на вибори 2019 року. Про це стало відомо на засіданні ЦВК у п'ятницю, 8 лютого.

Також "Знай.ua" писав про те, що скандальний соратник Януковича, екс-регіонал Олег Царьов розповів, яке майбутнє чекає так званий проект "Новоросія" після президентських виборів в Україні. Відповідний прогноз Царьов озвучив для російських ЗМІ. За його словами, до останнього часу Кремль не мав ніяких сценаріїв на випадок, якщо на президентських виборах в Україні перемогу здобуде Анатолій Гриценко або Володимир Зеленський.