У окупантів в Криму виникли досить передбачувані проблеми з Керченським мостом. Під'їзні шляхи до мостового переходу буквально "розповзаються". Відтак альтернативним шляхом перекидання в Крим військової техніки стала поромна переправа.

Окупаційна адміністрація Криму заявила, що основними клієнтами стануть пасажири порома. Хто буде цими пасажирами, показали перші фото з переправи. Судячи зі знімків, на пором активно вантажаться цілі ешелони російської військової техніки.

Популярні новини зараз

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Також поромом планується перевозити військовослужбовців, які супроводжують армійську техніку. Ще одним клієнтом стануть підприємства-перевізники небезпечних вантажів.

Нагадаємо, Путін готує бій-реванш на Донбасі: бойовики вивели з укриттів іржаву армаду. У Путіна думають про розгортання повномасштабного наступу на окупованих територіях.

Російська Федерація не лише передає бойовикам відремонтовану військову техніку, а й проводить з ними навчання. Зарарз терористи проходять вишкіл поблизу житлових кварталів на окупованих територіях. Крім того, по всій лінії зіткнення противник веде активну снайперську і розвідувальну діяльність.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Путін стягує до кордону тактичні групи: готові вторгнутися в Україну у будь-яку хвилину. Російська сторона вздовж українського кордону розмістила принаймні 28 батальйонних тактичних груп, які знаходяться в готовності до негайного застосування".

Також Знай.ua" писав про те, що офіцер розповів, скільки бойовиків українські герої відправили в пекло: і це тільки за січень. Куратори з РФ наказують систематично занижувати офіційна кількість загиблих і поранених. У інтернеті розповіли, скільки окупантів було ліквідовано за січень 2019 року.