Відомий український актор, телеведучий, шоумен і лідер студії "Квартал 95" Володимир Зеленський активно веде сторінки в соцмережах і часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя. Після того, як артист заявив про політичні амбіції та участь у президентській гонці, до нього підвищена увага. Наприклад, у його сторінки в Instagram стало більше підписників. Але разом з цим, Зеленський став учасником політичних інтриг, з якими досить успішно бореться.

Так, після того, як артист публічно заявив про балотування у президенти, а пізніше став офіційним кандидатом, його конкуренти стали відкрито поливати його брудом і, зокрема, називати клоуном. Але, замість того, щоб ображатися або мовчати, Володимир Зеленський прийняв це з гумором. На своїй сторінці в Instagram кандидат опублікував відео. В якому визнав себе клоуном і заявив, що пишається цим.

"Всім привіт! Я Володимир Зеленський – художній керівник студії "Квартал 95". Я замахнувся на вотчину наших еліт і пішов у президенти України, після чого мене оголосили клоуном. Я клоун, і я цим дуже пишаюся. Але я впевнений, що я такий не один. Тому ми зробили ось такий ось додаток під назвою "Я клоун". Назви своє ім'я, яка в тебе зарплата, стипендія чи пенсія, загалом, все те, що робить тебе клоуном", - каже Зеленський у своєму відео. При цьому у ролику використані ефекти, які роблять артиста "клоуном".

Відзначимо, що в підписі до цього відео є невелике повідомлення: "#яклоун. Вони тримають нас за клоунів. Нас 40 мільйонів. Розкажи свою історію". Треба сказати, що реакція на це відео не змусила себе чекати. Користувачі почали активно коментувати відео Зеленського, розповідаючи про свої роботи і доходи.

Популярні новини зараз

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Нагадаємо, Зеленському запропонували зайняти місце Януковича в Межигір'ї.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Зеленський показав Україні першу декларацію.

Також портал "Знай.uа" писав, що Зеленський оприлюднив повний текст програми "Слуги народу".