На теренах соцмережі Facebook розгорілася словесна битва між міським головою Дніпра Борисом Філатовим і екс-губернатором Харківської області Михайлом Добкіним. Відомо, що мер Дніпра назвав Добкіна твариною.

Дискусія відбулася під постом генерального продюсера телеканалу ZIK Наталії Влащенко, де вона опублікувала спільне фото з Михайлом Добкіним.

Наталія підписала фото словом "Приєднуйтесь". Повз поста телеведучої не зміг пройти мер Дніпра Борис Філатов. "Наташа, при всій повазі, він - огидний і тупий", — написав глава Дніпра.

Популярні новини зараз

Кожен пенсіонер повинен визначитися: українців поставили перед вибором

Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році

Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити

Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни

Показати ще

Нижче в коментарях спалахнув бурхливий діалог. Михайло Добкін приєднався до дискусії. "Рідко дозволяю собі коментувати що-небудь під чужими постами, але тут особливий випадок. Хочеться почути від першоджерела: як Вам, Боря, вдається розмовляти з людьми, не дістаючи свій язик з петіної дупи?", — відповів Добкін.

"Я з людьми розмовляю, а не з тобою, тварина", — парирував Борис Філатов. На жаль, яка конкретна тварина мається на увазі, Борис Філатов не уточнив.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що український депутат Михайло Добкін попався у залі засідань українського парламенту за недоречним заняттям. Так, Михайло Маркович використовував робочий час заради пошуку тренажера в інтернеті. Варто відзначити, що фотографії з Добкіним було зроблено 5 лютого, в день відкриття чергової сесії Верховної Ради.

"Поки хтось блокує трибуну, Михайло Маркович вибирає тренажер", — йдеться до опублікованих у соцмережі знімків.

Користувачі з гумором відреагували на публікацію фотографа і припустили, що народний депутат Михайло Добкін вирішив підготуватися до весни.

Нагадаємо, команда Зеленського і каскадер Шрека: за що Вілкул послав українця матом.

Як повідомляв Знай.uа Вілкул став "Зеленським".

Знай.uа писав, Добкін видав новий перл про Порошенка і Томос: ковбасить не по-дитячому.