З'явилася інформація, що ЦВК зареєструвала три нових кандидата в президенти України. Так, комісія прийняла документи у Андрія Новака, Василя Журавльова та Юрія Тимошенка.

Про це стало відомо завдяки повідомленню на офіційному сайті Центральної виборчої комісії.

Відомо, що Андрія Новака висунула партія "Патріот", Василя Журавльова партія "Справедливість", а Юрій Володимирович Тимошенко пішов на вибори як самовисуванець. Варто зазначити той факт, що прізвище та ініціали останнього повністю збігаються з ПІБ Юлії Тимошенко. Таким чином, в даний час зареєстровано 37 кандидатів на пост глави держави.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити

Показати ще

Варто нагадати, що відомий український музикант, лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук попросив парламент і президента України Петра Порошенка зробити все можливе, щоб вибори в парламент восени 2019 року пройшли по новій системі. Про це Вакарчук розповів у середу, 6 лютого.

"Шановний пане президент! Шановні пані та панове народні депутати! Прийміть закон №3112-1 до виборів президента! Зробіть так, щоб вибори в парламент восени 2019-го пройшли за новою системою відкритих виборчих списків. Зробіть те, що обіцяли!", - заявив Святослав Вакарчук.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що побіжний український екс-президент Віктор Янукович розповів про свої "переваги" на майбутніх виборах-2019 в Україні. Про це він заявив на прес-конференції в Москві. Янукович розповів, що готовий підтримати всіх політиків в Україні, які "проти влади".

Він не називав конкретних імен кандидатів у президенти України, яких він підтримує, але підкреслив, що готовий підтримати всіх політиків, які виступають проти чинної влади.

Нагадаємо, Янукович коротко розповів про життя в Росії: мене кинули, як лоха.

Як повідомляв Знай.uа у штабі Гриценко знайшли прослушку: що вдалося "розкопати".

Знай.uа писав, Зеленський відкрив виборчий рахунок в обхід ПриватБанку.