В ході прес-конференції Віктора Януковича, екс-президент України зазначив, що він пропонує нинішньому главі держави Петру Порошенко припинити гратися в ці обміни полоненими, на яких він будує піар, набратися мужності і провести один-єдиний обмін плоеннимі - всіх на всіх.

Янукович зазначив, що у нього є безпосередній вихід на президента Російської Федерації Володимира Путіна, з яким є можливість докладного обговорити можливість обміняти всіх на всіх - полонених українців на полонених росіян.

На думку Януковича, все залежить від стану душі Петра Порошенка.

"Стан душі Порошенка не дозволяє йому закінчити війну", - підкреслив Янукович.

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Екс-президент вважає, що метод припинення війни дуже добре відомий і самому Порошенку та всім іншим політикам в Україні. Щоб війна закінчилася, за рецептом Януковича, потрібно сісти за стіл переговорів з громадянами України, які проживають на Донбасі, то, тобто з так званими "ополченцями".

Янукович також зазначив, що він регулярно спілкувався з жителями Донбасу, тому що Всевишній дав нам мову розум і ми повинні знаходити в собі сили долати емоції. Порошенко зобов'язаний знайти в собі сили і сісти за стіл переговорів з громадянами Донбасу, які такі ж жителі України, як і сам Порошенко.

Дивіться: Трансляція звернення Януковича до українського народу

Додамо, у Москві триває прес-конференція Віктора Януковича, яикй напередодні заявив що хоче "дати оцінку цьому "бєспрєдєлу".

Нагадаємо, Віктор Янукович в ході прес-конференції повідомив, що його адвокати зайнялися розслідуванням, щоб встановити, хто насправді порушив Конституцію України та здійснив переворот та хто винен у втраті Криму.

Як повідомляв портал Знай.ua, суд визнав Януковича невинним.

Також Знай.ua писав про те, що за високими парканами в селі Гореничі, що під Києвом, проглядається будинок колишнього генпрокурора Віктора Пшонки.