Нещодавно кандидат у президенти України від політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський оприлюднив декларацію за 2017 рік, а за деякий час одразу вніс туди кілька змін.

Мова йде про автомобіль подружжя BMW X5 (2011 року випуску), він уточнив, що з травня 2012 року володіє 300 акціями компанії Green Family LTD (Нікосія, Кіпр). Інші графи залишилися без змін.

Власність родини Зеленських

Володимир Зеленський і Юрій Крапов

На коміка записана нерухомість - особняк під Києвом, п'ять квартир в столиці, а також 90-метрова квартира в Британії (вартість 42 000 000 грн). Сам він мешкає у селі селищі Іванковичі (Васильківський район, Київська область), у котеджному містечку "Маєток" (30 кілометрів від столиці).

Нерухомість Зеленського

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

У декларації вказаний будинок, площею 353 квадратних метра, який шоумен купив в 2008 році за 814 855 гривень. На той момент курс був 6,87 гривень за один долар США, відповідно ціна особняка була $ 118 610. Через 4 місяці Володимир купив тут же 12 соток землі за 702 240 гривень, що тоді дорівнювало $ 91 200.

Нерухомість Володимира Зеленського

Іванковичі здобули собі репутацію однієї з найбільш чистих околиць столиці – там є сосновий бір та березовий газ, на в'їзді сидить цілий загін охорони. Просто так на території не потрапите, хіба що власник дому вийде і скаже, що чекає саме на вас.

Стати сусідом Зеленського можна щонайменше за $ 245 000. У цю вартість входить ділянка 25 соток і будинок, площею - 355 кв.м, але без оздоблювальних робіт, повідомляє "Страна".

Нерухомість Володимира Зеленського

У Зеленського в "Маєтку" будинок з вітражними вікнами, трьома санвузлами, просторою кухнею-їдальні, декількома спальнями і літньою терасою. Також Володимир обладнав собі тут спортзал, де знімає свій блог про здоровий спосіб життя Ze Kubiki.

Дивіться: Ze Kubiki, тренування із Зеленським

Також на відео можна побачити фрагменти інтер'єру будинку Зе (так називають Зеленського в шоу-бізнесовій тусовці). Зокрема, велику кухню-їдальню, де він готує собі сніданок. Замість гаража - навіс, під яким у Володі стоять автомобілі класу люкс. Зокрема сам Зеленський їздить на позашляховику Land Rover. Найчастіше з водієм і машинами супроводу з охороною.

Зеленський займається спортом

У селищі також розвинені всі необхідні для розвитку речі: садок і школа, ігрова зона та спортивний майданчик для дітей, автомийка та СТО, навіть власне озеро, де можна спокійно ловити рибу.

Родина Зеленського

Олена та Володимир Зеленські

Дружина кандидата – Олена Кияшко (дівоче прізвище), познайомилася пара, коли Володимиру було всього 17. Вони зустрічалися вісім років і у 2003-му одружилися. У 2004 році у них народилася донька Олександра, а в 2013 - син Кирило.

Олена Зеленська з донькою Олександрою

Після знайомства із Зеленським, його кохана дівчина Олена ходила на репетиції і виступи з його участю. Спочатку вона просто була присутня на мозкових штурмах, а потім мимоволі втягнулася, почала підказувати якісь смішні моменти, придумувала ситуації і мініатюри.

Олена Зеленська

За якийсь час вона почала писати номери для "Кварталу 95", а донька взяла участь у шоу "Розсміши коміка", де виграла 50 000 гривень.

Дивіться: донька Зеленського на "Розсміши коміка"

Зеленський казав, що жодної провокації тут шукати не треба (нагадаємо, саме зірковий тато тоді сидів у журі), а Саша просто хотіла зробити йому сюрприз:

Донька Володимира Зеленського Олександра

"До цього вони з Оленою говорили, що хочуть спробувати свої сили на проекті, і я сказав:" Ні в якому разі! ". на запис найближчого випуску не прийшли - приспали мою пильність, і я розслабився. А потім їх вже і не чекав. Жарти допомагала готувати і Лена, і хтось із хлопців ".

Олена Зеленська

Гроші донька Зеленського передала хворим дітям на лікування. Під час участі в шоу, дівчинка розповіла, що в школі її улюблені предмети - українська мова та інформатика, а ще вона займається малюванням, вокалом, ходить на тайський бокс і теніс.

Донька Володимира Зеленського Олександра

Донька Володимира Зеленського Олександра

Також в родині підростає син Кирило, але поки що не було ніяких публічних з ним фотосесій, а в соціальних мережах батьки знімки хлопчика ще не показували.

Автопарк та рахунки слуги народу

Володимир Зеленський, кандидат у президенти України 2019 року

Автопарк родини складається з трьох машин. У власності у шоумена - майже новий Land Rover, куплений в 2016 році майже за 5 мільйонів гривень. У подружжя - Mercedes S 500 4 MATIC і доданий пізніше в декларацію - позашляховик BMW X5 (2011 року випуску).

Джерела прибутку Зеленського

Два роки тому артист заробив майже 8 мільйонів: надходження від передач та концертів, а також здача в оренду закордоної нерухомості - мабуть, мова про ту саму лондонській квартирі. На рахунках у сім'ї Зеленських - близько $ 750000 і півтора мільйона в гривні. Подружжя користуються послугами "Привату" і "ОТП-банку".

Джерела прибутку Зеленського

Джерела прибутку Зеленського

Також подружжя Зеленських володіє декількома компаніями на Кіпрі і Віргінських островах. Три фірми записані на Зеленського і одна - на його дружину.

Джерела прибутку Зеленського

Джерела прибутку Зеленського

Джерела прибутку Зеленського

Дивіться: Зеленський жартує про свій похід у президенти

Нагадаємо, Зеленський поділився найголовнішими життєвими принципами. Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський попередив українців про спроби підкупу на виборах. Також "Знай.ua" писав, у Зеленського з'явився ворог з КВК.