Адвокати Віталій Сердюк, Ігор Федоренко та Олександр Горошинський, які представляють інтереси колишнього Президента України Віктора Януковича, повідомили, що 5 лютого презентують результати власного розслідування злочинів, які інкримінують їх клієнту, пишуть Українські Новини.

Презентація доказів, що були зібрані в рамках розслідування адвокатами Януковича, відбудеться в ході прес-конференції, проведення якої заплановано на 11:00 5 лютого у прес-центрі інформаційного агентства "Українські новини".

У рамках заходу вперше будуть презентовані докази (зокрема, документальний фільм тривалістю більше 1 години, що заснований на реальних подіях), які не були допущені Оболонським районним судом м. Києва до публічного розголошення.

У цьому документальному фільмі будуть представлені унікальні підтвердження того, хто насправді винен у втраті територіальної цілісності України, а саме Криму, і вкажуть на вину конкретних осіб з числа діючих політиків у розв'язанні збройного протистояння в Україні.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура України оголосила про завершення розслідування у справі розстрілів на Майдані в 2014 році. Так, глава ГПУ Юрій Луценко в ефірі телеканалу «Прямий» завив про те, що справа про катів Майдану найближчим часом буде переданов в суд.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що суд визнав Януковича невинним. Суддя вважає, що обвинувачення не змогло надати переконливі докази причетності колишнього президента України до захоплення Криму.