США не виключають ймовірність військового втручання в ситуацію у Венесуелі. Про це заявив президент Дональд Трамп, пише РБК-Україна, посилаючись на видання Deutsche Welle.

Однозначної заяви про те, що війська Трампа вирушать на територію Венесуели, не було, однак американський лідер заявив, що це один з варіантів.

Трамп також додав, що відмовив президенту Венесуели Ніколасу Мадуро у зустрічі, оскільки «ми занадто далеко зайшли у цьому процесі».

"У той час я вирішив йому відмовити, тому що у Венесуелі відбувається так багато дійсно жахливих речей. Це була найбагатша країна регіону, яка була дуже важливою частиною світу. І тепер... ви дивитеся на злидні, ви дивитеся на страждання, ви дивитеся на злочини, ви дивіться на все, що відбувається", - пояснив президент США.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Показати ще

Раніше повідомлялося, що віце-президент США готовий скинути найнебезпечнішого диктатора: час настав.

Віце-президент США Майк Пенс, під час виступу перед емігрантами з Венесуели у Флориді, закликав "покласти край диктатурі" Ніколаса Мадуро.

Цю інформацію повідомляє Deutsche Welle.

Пенс не збирається вести переговори з режимом Мадуро. Він переконаний, що на більш ранніх етапах були в арсеналі всі варіанти дій, але Мадуро ними не скористався.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Євросоюз відмовив Венесуелі в найважливіший момент.

Напередодні засідання глав зовнішньополітичних відомств Європейського союзу в Бухаресті Італія заблокувала компроміс Євросоюзу про визнання президентом Венесуели Хуана Гуайдо.

Про це стало відомо завдяки повідомленням італійської організації ANSA.

Нагадаємо, у Європі заборонили відомий телеканал: розпалював ненависть до України.

Як повідомляв Знай.uа, Путін зустрівся зі своїм останнім союзником: безвихідь президента Росії висміяли в мережі.

Знай.uа писав, Росія озброїла Мадуро до зубів: кривавий диктатор похвалився, що має в арсеналі.

Сам же Мадуро продає золото тоннами, поки Венесуели стрясають протести.

Центральний банк Венесуели, належить одіозного олігарха Ніколасу Мадуро, в найближчі дні продасть Об'єднаним Арабським Еміратам 15 тонн золота.

"загалом, планується продати 29 тонн золота, яке зберігається в Каракасі, до кінця лютого, щоб забезпечити ліквідність імпорту основних товарів", - резюмують в повідомленні.

Нагадаємо, днями в Києві податківці в ході перевірки виявили численні порушення, пов'язані з нерозмитненими ювелірними виробами із золота.