Відомий український журналіст Олександр Дубинський різко пройшовся по політиці Віталія Кличка, яку проводить міський голова по відношенню до міста в період зими 2018-2019 років.

Про це стало відомо завдяки повідомленню в Telegram-каналі Dubinsky.pro.

Журналіст поскаржився на поганий стан доріг у центрі української столиці. Дубинський зазначив, що недоцільно заявляти про нововведення, якщо на ділі виходить зовсім інша картина.

"От у мене питання. Для чого вся ця показуха перед іноземцями (для нас не робиться зовсім нічого), розповіді про діджиталізацію і безпечний місто, х*лліарди гривень на новий пішохідний міст - якщо прямо в центрі посольського кварталу в столиці ось такі дороги? Кличко - мер ти дебіл?", - написав Олександр Дубинський.

Популярні новини зараз

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Показати ще

Варто нагадати, що колишня подруга українського боксера Володимира Кличка акторка Гайді Панеттьєрі побувала на шоу Конана і дала розгорнуте інтерв'ю про свої стосунки з колишнім чоловіком і батьком її доymrb Кайі. Хайден з Володимиром розійшлися ще в серпні 2018 року, однак за словами акторки, вони спілкуються, "все добре" і разом займаються вихованням 4-річної доньки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що незважаючи на критичний стан низки столичних шкіл і вкрай гостру нестачу дитячих садочків в мегаполісі, міська влада продовжує не помічати цих проблем і безпідставно витрачати мільйони. Про це свідчить проведена перевірка Департаментом внутрішнього фінансового контролю та аудиту КМДА, в результаті якої було виявлено фінансові порушення на величезні суми. Знай.uа досліджували, які міські комунальні підприємства завдали найбільших втрат бюджету Києва.

Нагадаємо, тіньові схеми команди Кличка розкрито: крали навіть театри та поліклініки.

Як повідомляв Знай.uа замість австрійської клініки "хворого" Кличка знайшли на Барбадосі.

Знай.uа писав, джерело жартів про Кличка – російські ЗМІ, – дослідження.