Відомий комік і шоумен, а нині кандидат у президенти України Володимир Зеленський зробив гучну заяву. Він сказав, що готовий сісти за стіл переговорів з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним. Про це він заявив 23 січня на зустрічі з західними дипломатами, яка відбулася за ініціативою послів західних країн у представництві Європейського союзу в Україні, про що повідомляє Страна.иа.

Як повідомляє джерело ресурсу, на дипломатів зустріч справила "шокуюче" враження. Зеленський помітно нервував і давав невизначені відповіді.

За словами джерела в дипломатичних колах: "Особливо на нього "насідала" посол Франції Ізабель Дюмон з питанням про рішення проблеми Донбасу. Відповідями на це та інші запитання він всіх засмутив і навіть збентежив. Коли він сказав, що має намір сісти за стіл переговорів з Путіним, посли у нього запитали - чи не боїться він, що Адміністрацію президента після цього спалять радикали?".

Популярні новини зараз

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

До цього Зеленський вже висловлювався про свої плани щодо конфлікту на Донбасі. Як заявив шоумен, з Росією треба домовлятися, що було сприйнято неоднозначно як експертами, так і простими українцями. Як вважає кандидат в президенти, Україна просто не здатна повернути українські території силою, а Мінські домовленості більше не працюють. З цієї причини, як сказав Зеленський, єдиний вихід – домовлятися з Кремлем.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що команда Володимира Зеленського запитала в українців, чи підтримують вони ініціативу раз в рік відправляти всіх чиновників у в'язницю для того, щоб вони обміркували свій спосіб життя і умови тримання людей під вартою? Українцям пропозиція сподобалося, і вони засипали пост коментарями.

Як повідомляв портал "Знай.uа": російський політик розповів про відношення Путіна до Донбасу. Як він заявив, президенту Росії він потрібен зовсім не для ресурсів, а для впливу на ситуацію всередині нашої країни, а також торгів питанням Криму.

Також "Знай.uа" писав, що українці згадали про всі численні обіцянки чинного українського президента, яким так і не судилося здійснитися.