Президенту Російської Федерації Володимиру Путіну Донбас потрібен не для ресурсів. Він планує використовувати його для "торгів" питанням Криму, а також для впливу на внутрішню українську ситуацію.

В Росії не бажають інтегрувати Донбас внаслідок проблем з реформою вугільної галузі, про що заявив екс-депутат Держдуми і опозиціонер Ілля Пономарьов в ефірі "Прямого".

Як пояснив Пономарьов: "Думаю, що питання зовсім не в Донбасі. Донбас Путіну не потрібен. Там було дуже багато проблем у Росії в реформі вугільної галузі, щоб хоч хто-небудь з російських лідерів хотів би брати на себе головний біль і інтегрувати Донбас до складу Росії".

Також він вважає, що за допомогою окупації Донбасу російський лідер хоче розхитувати ситуацію в Україні зсередини.
Крім цього, російський опозиціонер підкреслив, що представлений представниками ОБСЄ план - реальний, проте потребує доопрацювання.

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Колишній депутат додав: "Що в цьому плані, мені здається, потребує доопрацювання, як сказав пан Клімкін, так це питання з виборами. Не можна проводити вибори в умовах неврегульованого конфлікту. І введення миротворців або міжнародної адміністрації – це не означає, що війна закінчилася в цю ж секунду".

Він стверджує, що "повинен пройти певний період" для того, щоб ситуація нормалізувалася. Тоді, як вважає політик, питання виборів буде актуальним.

Незважаючи на те, що ескалація конфлікту на Донбасі вважається малоймовірною, Росія продовжує дестабілізувати ситуацію в Україні, а також загострювати напругу в Чорному і Азовському морях.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що наша країна стала найбільшим полігоном для проведення кібератак, наслідки яких просто катастрофічні. Міністр внутрішніх справ побоюється, що вони можуть бути не тільки зовнішніми, але й виходити зсередини України.

Як повідомляв портал "Знай.uа": відомий шоумен Володимир Зеленський розповів, що взяв у свою команду ще кількох помічників. Як стало відомо, виявилися зайняті сфери юридична, загальнополітична і наукова.

Також "Знай.uа" писав, що кандидат у президенти України Ольга Богомолець потрапила в ДТП в Одесі, одразу після свого виступу на місцевому телеканалі.