Відомий український актор, телеведучий, шоумен і лідер студії "Квартал 95" Володимир Зеленський активно веде сторінки в соцмережах і часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя. Після того, як артист заявив про політичні амбіції та участі в президентській гонці, до нього підвищена увага. Наприклад, у його сторінки в Instagram стало більше підписників. Але, незважаючи на передвиборну кампанію, Володимир Зеленський живе звичайним життям, робить свою основну роботу і просто радіє простим речам.

Так, зараз в Одесі проходить п'ятий фестиваль чемпіонату України з гумору "Ліга Сміху". Цей проект придумав Зеленський і став його ведучим. Так що без нього на фестивалі не обійшлося. На сторінці Володимира Зеленського з'явилося нове фото, на якому він позує в компанії своїх друзів, а заодно і членів журі фестивалю. Так, серед присутніх на фото – Олена Кравець, Сергій Сивохо і Гарік Бірча.

У підписі до фотографії Зеленський жартівливо написав: "ЛІГА СМІХУ. Зліва від Сивохо, якісь люди. #лигасмеха #одеса @ligasmeha!". Численні шанувальники артиста і тепер уже кандидата в президенти не залишили без уваги його нову публікацію і почали активно її коментувати.

"Це ж майбутній президент", "Завжди вірила, що ви будете майбутнім президентом, ще 5 років тому", "Удачі стати президентом", "Не з ліва, а праворуч", "Сивохо, напевно, на 100 кг схуд!", "Ми за вас, не підведіть", "Хочу, щоб Ви стали президентом. Хочу вільно їздити в Україну до рідні і приймати їх в Москві. Хай буде так!" "Всіх благ, надіємося що ти нас не підведеш. Ми за тебе!", "Гаріка, по-любому треба брати у судді! Він прекрасний актор-гуморист", - пишуть в коментарях до фото на сторінці Зеленського.

Нагадаємо, Володимир Зеленський показав своїх майбутніх виборців.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд

Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників

Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Зеленський показав Україні першу декларацію.

Також портал "Знай.uа" писав, що Зеленський оприлюднив повний текст програми "Слуги народу".