Небагато хто з кандидатів у президенти озвучують кроки по закінченню війни на Донбасі.

Вони уникають прямих пропозицій, цілком усвідомлюючи, що виконати це буде проблематично.

Юлія Тимошенко

Юлія ТИМОШЕНКО. Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко запевняє, що в разі її перемоги, вона зуміє відновити территориальну цілісність України. Щоб закінчити війну, Тимошенко пропонує сісти за стіл переговорів з РФ. Досягти цього вона планує за допомогою власної формули «Будапешт плюс», що передбачає відновлення ядерного статусу країни.

Петро Порошенко

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Показати ще


Петро ПОРОШЕНКО. Чинний президент Петро Порошенко робить ставку на Мінські угоди, посилення армії і національні інтереси країни. За словами Порошенка, на окупованих територіях України повинні з'явитися миротворці ООН, а війна повинна завершитися на умовах, вигідних Україні. Цього він хоче досягти за допомогою дипломатії і санкцій проти Росії.

Володимир Зеленський


Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ. Заява шоумена Володимира Зеленського про необхідність «домовитися з Росією» викликала гнівну реакцію як у звичайних людей, так і у експертів. За словами шоумена, Україна не здатна повернути території за допомогою армії, а «Мінськ більше не працює». Вихід із ситуації – домовлятися з Кремлем.

Анатолій Гриценко

Анатолій ГРИЦЕНКО. Лідер «Громадянської позиції» Анатолій Гриценко запевняє, що він здатний повернути Крим і Донбас, не даючи їм особливий статус та без військових дій. Щоб відрізати самопроголошені республіки від Росії, політик хоче закрити кордон між Росією та Україною, а потім роззброїти бойовиків. Він готовий йти на компроміс з Москвою, але конкретних кроків не називає.

Юрий Бойко

Юрій БОЙКО. Представник «Опозиційної платформи – За життя» Юрій Бойко – один з найбільш відвертих прихильників переговорів з терористами. Також він вважає війну на сході країни громадянським конфліктом.

Олег Ляшко

Олег ЛЯШКО. Лідер Радикальної партії Олег Ляшко каже, що посилить ЗСУ, зробить з України ядерну державу, а з США буде укладено військові угоди. Експерти сходяться на думці, що це чистої води популізм, а прямі угоди з США можливі тільки за згодою Вашингтона.

Валентин Наливайченко

Валентин НАЛИВАЙЧЕНКО. Кандидат від партії «Справедливість» Валентин Наливайченко обіцяє, що його рекомендації по завершенню війни з Росією будуть найбільш ефективними. Перший крок, каже кандидат, буде спрямований на створення резервної Добровольчої Армії. Другий крок – це розвиток оборонно-промислового комплексу за рахунок держзамовлень для ЗСУ.

Нагадаємо, Шахов розповів про брудні технології майбутніх виборів: епідемія в головах

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Астролог передбачив результати виборів в Україні: несподівані прізвища

Також Знай.ua" писав про те, що Вибори 2019: інструкція, як не дати вкрасти свій голос