Відомий український актор, телеведучий, шоумен і лідер студії "Квартал 95" Володимир Зеленський активно веде сторінки в соцмережах і часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя. Після того, як артист заявив про політичні амбіції та участі в президентській гонці, до нього підвищена увага. Наприклад, у його сторінки в Instagram стало більше підписників. Але, незважаючи на передвиборну кампанію, Володимир Зеленський живе звичайним життям, робить свою основну роботу і просто радіє простим речам.

Так, зараз в Одесі проходить п'ятий фестиваль чемпіонату України з гумору "Ліга Сміху". Цей проект придумав Зеленський і став його ведучим. Так що без нього на фестивалі не обійшлося. На сторінці Володимира Зеленського з'явилося нове фото, на якому він позує у натовпі лігасмішників, які, цілком можливо, стануть електоратом артиста на майбутніх президентських виборах.

Шанувальники зазначили, що серед натовпу веселих і кмітливих, в якому майже не видно самого Зеленського, є хлопці і дівчата, які вже відомі широкому глядачеві. Зокрема, на знімку видно учасників команд "Загорецька Людмила Степанівна", "Трио разные и ведущие", "Заїнька", "Отдыхаем вместе" та інших. Це вже відомі актори гумористичного жанру, для яких "Ліга Сміху" стала поштовхом до успіху і визнання.

"ЛІГА СМІХУ. Сьогодні говорили з молодими та веселими про доросле і серйозне! Всі – розумні, кайф", - йдеться у підписі до фотографії з фестивалю, яка з'явилася на сторінці Зеленського. Численні шанувальники артиста і тепер уже кандидата в президенти не залишили без уваги його нову публікацію і почали активно її коментувати.

Нагадаємо, Зеленському запропонували зайняти місце Януковича в Межигір'ї.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Зеленський показав Україні першу декларацію.

Також портал "Знай.uа" писав, що Зеленський оприлюднив повний текст програми "Слуги народу".