31 січня Національна рада з електронних ЗМІ Латвії (NEPLP) вирішила на три місяці заборонити ретрансляцію програм телеканалу "Росія РТР" на території країни.

Порушення виявили у передачах "Вечір з Володимиром Соловйовим" і "60 хвилин", повідомляє "Європейська правда".

Так, 22 травня 2018 року у передачі "Вечір з Володимиром Соловйовим" ведучий робив недвозначні ворожі висловлювання проти жителів України.

11 січня 2018 року в ефірі програми "60 хвилин" російський політик Володимир Жириновський відверто закликав до військових дій на території України.

Популярні новини зараз

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Таким чином неодноразово фіксувалося розпалювання ненависті до українців, лунали заяви, що українці є огидними, бандитами, повідомляється в прес-релізі NEPLP.

"Неважливо, проти якої країни або народу спрямовані ненависть або розпалювання війни, це грубе порушення закону, проти якого NEPLP буде діяти з відповідною суворістю", - підкреслив член NEPLP Патрік Грива.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що диктаторський режим Венесуели озброєний російським зброєю, а також всі соратники колишнього президента Ніколаса Мадуро пройшли в РФ підготовку.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" Путін зітре Донбас з лиця землі: пекельні наслідки окупації показали декількома фото, міста вмирають

Окупанти Путіна знищили всю інфраструктуру Донецка і привели до нищівного краху економіку міста, який до війни був процвітаючим "мільйонником".

Також "Знай.uа" писав про те, що Патріарх Кирил зібрався в Україну: зустрінуся зі "своїм" народом

Патріарх Російської православної церкви Кирилл заявив про амбітному плані ще "помолитися в Києво-Печерській лаврі".

Російський духівник сподівається, що в майбутньому йому вдасться відвідати Україну. Про це повідомляє РБК-Украина з посиланням на його заяву російським ЗМІ.

Крім того Кирил переконаний, що політична ситуація у відносинах між Росією і Україною - це "швидкоплинне явище". Патріарх також закликав віруючих в Україні "не піддаватися спокусам", очевидно маючи на увазі перехід громад в автокефальної церкви.