Після того, як Володимир Зеленський оприлюднив свою декларацію, українці дізналися, що шоумен має неабиякі гроші. З декларації виглядає, що гумор та іронія можуть стати справжнім клондайком.

Загальна вартість задекларованих активів і грошей на рахунках Зеленського в банку - близько 114 млн грн. І це лише вершина айсберга - імперія сміху, побудована Зеленським з партнерами за 15 років, коштує в рази більше.

Про активи Зеленського повідомляє видання "Ліга.nеt", посилаючись на бази даних Укрпатенту.

Як з'ясувалось, крім "Студії Квартал-95" і продюсерського центру "Ліга Сміху", в активі Зеленського частки в агентстві "Квартал-Концерт", "Анімаційній студії 95", продакшн "Кіноквартал" та інших.

Популярні новини зараз

В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Показати ще

Нагадаємо, недавно розгорівся неабиякий скандал через російський бізнес засновників "кварталу", який знайшли журналісти Радіо Свобода. Після чого Зеленський заявив про вихід з числа засновників кіпрської компанії Green Family, яка володіє фірмами в Росії.

Є у Володимира Зеленського і нематеріальні активи - близько трьох десятків торгових марок, які використовують у своїй діяльності "Студія Квартал 95". Шоумен є майже одноосібним власник всієї інтелектуальної власності "кварталу" – всі бренди, за винятком "Ліги Сміху" і "Країни У", належать Зеленському.

Співвласниками "Ліги Сміху" і "Країни У" також значаться Борис і Сергій Шефір, Андрій Яковлєв, Наум Барула і Андрій Чивуріна.

Всі решта торгових марок "Кварталу 95" зареєстровані на Зеленського. Це означає, що головний комік України може отримувати роялті за використання цих ТМ, якщо хто-небудь захоче ними скористатися.

Торгові марки Зеленського:

Володимир Зеленський планує зареєструвати ще кілька торгових марок, на які вже подано заявки:

Нагадаємо, Слуга народу зібрав довкола себе мільйони людей.
Нещодавно соціологи з групи "Рейтинг" провели масштабне опитування серед українців, щоб визначити настрої напередодні виборів президента. Як виявилося, лідер у рейтингу – Володимир Зеленський,

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, скільки Зеленський заробив на "Кварталі 95".

Також Знай.ua писав, Зеленський ризикує вилетіти із передвиборчих перегонів.