Колишній президент України Леонід Кравчук висловив свою думку з приводу майбутніх виборів, котрі заплановані на 31 березня цього року.

За його словами, існує можливість проведення другого туру голосування, в якому будуть кілька основних кандидатів:

Леонід Кравчук

"Моя позиція, з огляду на відповідь на попереднє питання, полягає в тому, що я завжди слухаю і поважаю свій народ. Тому абсолютно точно: я підтримую того кандидата, за якого виступає більше українців. А сьогодні найбільше українців підтримує Юлію Володимирівну Тимошенко. На другому місці – відомий артист (геніальний, я б сказав, без перебільшення!) Володимир Зеленський. Я чомусь думаю, що вони потраплять у другий тур", - зазначив Кравчук.

Екс-президент додав, що якби наших лідерів наділяли такими правами, як у європейських країнах, то він би залюбки віддав свій голос за автора Студії "Квартал 95" Володимира Зеленського:

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Володимир Зеленський (Квартал 95)

" якби український президент мав такі повноваження, як німецький, тобто представницькі, я проголосував би за Зеленського. Але коли незабаром президент України – це менеджер №1, якому потрібні колосальна воля, управлінські знання та професійна команда, то якщо у другий тур вийдуть два ці кандидати, я проголосую за Тимошенко".

Леонід Кравчук

Чинного гаранта Кравчук підтримувати не буде, на його думку Порошенко не виконав головних обіцянок, котрі давав на початку своєї діяльності:

Форум за участю президента України Петра Порошенка

"Ну як я можу хотіти, якщо ось вам тільки те, що я знаю (перераховує на пальцях): найбідніша країна в Європі, одна з найкорумпованіших, найнекерованіша ситуація, найнезахищеніші громадяни... І так далі, і тому подібне, цей список "най-" можна продовжувати і продовжувати", - підсумував Кравчук.

Дивіться: Кравчук назвав Гордону прізвище майбутнього президента України

Нагадаємо, Ярош назвав "свого" кандидата у президенти.Як повідомляв портал "Знай.ua", Порошенко вирішив балотуватися на другий термін. Також "Знай.ua" писав, Зеленський розкрив правду про Коломойського і Тимошенко.