Колишній машиніст київського метро, учасник Революції гідності і волонтер АТО Олександр Жамойдо заявив про намір балотуватися на пост президента України. Про це повідомляє "Главком", посилаючись на його електронну декларацію за 2018, як кандидата в президенти, яка з'явилася на сайті НАЗК в понеділок, 28 січня.

Згідно з офіційним документом, Жамойдо володіє квартирою площею 43 кв. м., яка знаходиться в місті Вишневе під Києвом. Дохід чоловіка за минулий рік складався з його пенсії, сума якої склала 45,3 тис. гривень.

Крім того, на банківських рахунках він зберігає 300 тис. гривень і $ 3 тис.

Також Жамойдо заявив, що входить до складу громадської організації «Ліга нескорених».

Популярні новини зараз

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили

Показати ще

Як відомо, Олександр Жамойдо - один з героїв Майдану, колишній машиніст метро, волонтер і лідер "Правого сектора" Києво-Святошинського району Києва. Його позивний - Циган, але всі друзі просять його тепер змінити позивний на Обама.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що кандидат в президенти України Олег Ляшко анонсував поїздку по всій країні на своєму автобусі. Таке рішення цілком зрозуміло – транспорт зручний для спілкування з людьми, так само, як і сам кандидат близький до народу. Ляшко планує об'їхати на автобусі з написом: "Народний Президент", своїм зображенням всю країну і дістатися до найвіддаленіших населених пунктів.

Як повідомляв портал "Знай.uа": проект в мережі, який покликаний розпізнати брехню кандидатів у президенти України, дав деякі результати. Деякі політики називають цифри і факти, які не завжди вірні або злегка перекручені. Чинний президент Петро Порошенко, наприклад, посилається на результати дослідження, яке до теперішнього часу не підтверджено.

Також "Знай.uа" писав, що Петро Порошенко оголосив про намір балотуватися на пост президента повторно. Штаб Порошенка минулого тижня почав збір підписів на підтримку змін до Конституції з приводу вступу України в ЄС і НАТО. Ця тема, поряд з армією, автокефальною церквою та децентралізацією, стане однією з ключових у передвиборній кампанії.