Керівник Судії "Квартал 95" подав документи до Центральної виборчої комісії на реєстрацію кандидатом в Президенти України.

Зробив це Зеленський не менш феєрично, ніж оголошення про наміри піти в президенти. До ЦВК шоумен завітав, як і обіцяв, 25 січня, у свій 41-й день народження, який став для нього, за словами самого Зеленського, і його днем народження, як політика.

Цього ж дня Володимир Зеленський разом з командою презентував перший випуск життя Зе!команди та самого кандидата — Зе!Президента. Це перший влоґ, який, за словами шоумена, "покаже потойбіччя політики".

" Чому 25 років поспіль ми обираємо політиків, яких зовсім не знаємо? Народ має право знати, кого він обирає Президентом України. Тому я вирішив показати нашу передвиборчу програму на-живо, відкрито. Ви побачите все: хто ми, як ми готуємо передвиборчу програму, як ми збираємо команду, як ми шукаємо гроші і, найголовніше, як стати президентом і при цьому залишитись людиною", - говорить у ролику Зеленський.

Зе!президент разом зі своєю Зе!командою має намір в подальших влоґах висвітлювати свою передвиборчу діяльність та наміри, і обіцяє робити це все прозоро. Зеленський закликав українців писати у коментарях, що їм цікаво було б побачити та про що дізнаватися в наступних випусках.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Що ж, схоже, на нас чекає цікаве шоу під назвою "Зе!Президент Слуга Народу". Особливо, якщо врахувати, як слова шоумена розходяться з ділом.

Зеленський, який, за його словами, хоче показати, як стати президентом і при цьому залишитись людиною, ще не став ним, а вже дозволяє собі ображати людей.

Нещодавно пан Зеленський показав себе зовсім з іншого боку - шоумен нахамив журналісту у відповідь на запитання про його бізнес в Росії.

Нагадаємо, Володимир Зеленський вийшов зі складу кіпрської компанії Green Family LTD, якій належить російська кінокомпанія "Ґрін Філмз". Саме ця компанія була в центрі розслідування програми "Схеми".

Журналістам стало відомо, що ця компанія принесла власнику прибуток у 13 мільонів доларів. У Зеленського ж пояснювали, що ці гроші є авторськими відрахуваннями за зняті ще до початку воєнних дій стрічки.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський оприлюднив повний текст програми "Слуги народу"

Також Знай.ua писав, хто може зайняти головні посади, в разі перемоги коміка на президентських виборах