Видання "Букви" опублікувало у своєму Instagram відеозапис частини виступу мера Києва Віталія Кличка у рамках Всесвітнього економічного форуму в Давосі, де той, розмірковуючи про діджіталізацію Києва, намагається вимовити слово digitalization.

Сам матеріал редакція підписала "класика жанру".

Спроба київського градоначальника вимовити digitalization розсмішила його молодшого брата, колишнього чемпіона світу з боксу Володимира Кличка. Журналіст "Бі-бі-сі" Ендрю Ніл, який також брав участь у дискусії, зберіг незворушність. "Важко сказати, важко зробити", - сказав після того, як Кличко-старший впорався зі словом.

На торішньому Всесвітньому економічному форумі київський мер торкнувся теми свого красномовства.

Віталій Кличко

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

"Мені можуть говорити, що я не Цицерон, не дуже красиво говорю. Але мені все одно на оцінки того, як я говорю. Головне — як оцінюють те, що я роблю. Важливий результат справ, а не слів", — сказав тоді Кличко.

Раніше повідомлялося, що в Україну прийшли холоди і наявність гарячої води тепер можна назвати життєво необхідною умовою. У свій час мер Віталій Кличко закликав усіх мешканців столиці придбати бойлери і забути про таку проблему – як відсутність гарячої води. Про те, що це не дешеве задоволення він природно промовчав, адже далеко не кожен киянин може дозволити собі встановити нагрівач води.

У той же час, якщо подивитися систему публічних закупівель Prozorro, то можна побачити, що дуже багато державних установов прислухалися до слів Кличка і почали закуповувати бойлери.

Цікаво, що різні державні інстанції замовляли і абсолютно різні бойлери, причому ціна останніх дуже різнилася в тих чи інших випадках.

Нагадаємо, раніше Знай.uа повідомляв, про про холодні батареї і жахливі дороги – це був "подарунок" на Різдво киянам.

Також ми писали, що антикорупціонери знайшли під боком у Кличка майстра ховати гроші.

І при цьому втомленим киянам пообіцяли "суперпокращення".