Для гумориста Студії "Квартал 95" Володимира Зеленського сьогодні подвійне свято – йому виповнився 41 рік і встиг подати документи до Центральної виборчої комісії для реєстрації кандидатом в президенти України.

Володимир Зеленський, кандидат у президенти України 2019 року

"У мене сьогодні подвійний день народження, по-перше, як у людини і як у політика, мені дуже приємно бути тут - я дуже радий. Поруч зі мною мої дуже близькі люди – "кварталівці", мої юристи, менеджери, нові люди в напрямку нашої партії "Слуга народу". Вони поруч зі мною, моя сім'я, всі мої рідні", - заявив Зеленський.

Володимир Зеленський, кандидат у президенти України 2019 року

"Після цього дня ви все зрозумієте, люди зрозуміють, що все-таки це була не якась там реклама, я людина слова, якщо я вирішив - я це роблю, це не фейк, я дуже серйозно ставлюся до нашої країни, до життя кожного людини", - додав іменинник.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

Кандидат від "Слуги народу" додав, що подав до ЦВК свою передвиборчу програму.

Володимир Зеленський, гуморист, кандидат в президенти України

"Як я говорив, ми так і зробили - ми підключили нашу інтернет-спільнота, людей, які увійшли в "Зе-команду" і ми об'єднали їх ідеї з приводу нашої програми, також ми зустрічалися з експертами - це все ви можете побачити, це "рамкова програма" і вона буде доопрацьовуватися. Наша програма – це "Країна мрій", яку ми бачимо. Ми повинні жити в іншій країні - в Україні без корупції, без проблем, без корупціонерів, у вільній демократичній країні, в нашій цілісній країні - від Донбасу до Криму - це повинно так бути", - підкреслив Зеленський.

Дивіться: Зеленський подав документи у ЦВК

Нагадаємо, Зеленський прийшов подавати документи кандидата у президенти України до Центральної виборчої комісії.

Як повідомляв "Знай.ua", українці зворушливо привітали Зеленського із днем народження у соцмережах. Також "Знай.ua" писав, у мережі порівняли передвиборчі кампанії Зеленського та Вакарчука.