Цього року на Всесвітньому економічному форумі у Давосі зібралося багато українців, які є представники різних галезей економіки та бізнесу.

Про це пишуть українські ЗМІ з посиланням на повідомлення учасників форуму.

Депутати, культурні діячі, благодійники, фешн-блогери та кандидати у президенти завітали до швейцарських гір послухати, поговорити та себе показати, пишуть ЗМІ.

23-го січня кандидат у президенти Шевченко оскандалився із безкоштовними головними уборами - вирішив набрати шапок для друзів. Але справа в тому, що на одну особу можна брати лише одну шапку. Утім, пана Шевченка ці європейські обмеження не зупинили.

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Про це він сам же і написав у Facebook.

Витівку Шевченка, звісно ж, одразу висміяли у Facebook.

Сам шапкокрадій теж намагався жартувати зі свого вчинку.

"BREAKING NEWS / ШОКУЮЧІ НОВИНИ Через ажіотаж, який розпалили українські ЗМІ навколо синіх шапок Кандидата в Президенти України №1 Ігоря Шевченка, швейцарське містечко Давос накрила справжня ШАПКОВА ЛИХОМАНКА. Іноземні делегації оскаженіло хапають сині шапки. У Давосі транспортний колапс, аеропорт "Цюрих" більше не приймає літаки. Тим часом на митниці встановили обмеження на вивіз шапок десятьма штуками", - написав Шевченко.

Однак не усім українським гостям Давосу були потрібні шапки. Хтось займався більш цікавими справами. Вікторія Тігіпко, наприклад, не лише модерувала дискусію на закритті Українського дому, а й зробила селфі з голлівудським актором Меттом Деймоном.

Депутат Сергій Лещенко на форумі вигуляв зелену краватку та написав в Instagram, що час вже легалізувати травку.

Селфі із співачкою Паш з'явилося на сторінці депутата Мустафи Найєма.

Був у Давосі і британський принц Вільям. Але селфі з ним ніхто із наших чомусь не зробив.

Нагадаємо, в ході Всесвітнього економічного форуму у Давосі на "українському сніданку" зустрілися Петро Порошенко, Анатолій Гриценко та Юлія Тимошенко.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Ігор Шевченко, кандидат у президенти України, в Давосі спробував взяти кілька безкоштовних шапок замість однієї.

Також Знай.ua писав про те, що стилісти британського принца Вільяма знову припустилися фатальної помилки, яку тут же помітили фотографи.