Шоумен та очільник студії "Квартал-95" Володимир Зеленський прийшов подавати документи кандидата у президенти України до Центральної виборчої комісії.

Відео візиту Зеленського опублікувала його команда у соцмережі Facebook. Зробив він це, як і обіцяв - на свій 41-й день народження.

Дивіться: Зеленський подав документи у ЦВК

Слід відначити, що рішення партії "Слуги народу" про висунення Зеленського в якості єдиного кандидата у президенти України було одноголосним.

Нещодавно відбувся перший з'їзд, котрий складно назвати партійним - звичайна зустріч, із бургерами та піцою, що, до речі, стало новим форматом, небаченим до цього в українській політиці.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще

Володимир Зеленський, кандидат у президенти України 2019 року

Проти рішення лідера "Кварталу 95" виступила хіба що його дружина Олена. Вона переймалася через те, що на чоловіка "виллють купу бруду" після того, як він заявить відкрито про свою кандидатуру. Точної програми у Зеленського поки немає, але він зібрав перші поради українців.

Володимир Зеленський, кандидат у президенти України 2019 року

Серед них - звільнення незаконно захоплених Росією територій, боротьба із корупцією, проведення реальних реформ та підвищення рівня доходів населення.

Дивіться: партія Зеленського "Слуга народу"

Нагадаємо, вчинок Зеленського підірвав Facebook.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський дотримався першої обіцянки ще до виборів. Також "Знай.ua" писав, що у мережі порівняли Зеленського і Вакарчука.