Ігор Шевченко, кандидат у президенти України, в Давосі спробував взяти кілька безкоштовних шапок замість однієї.

Про це він розповів у своєму Facebook.

На Всесвітньому економічному форумі в швейцарському Давосі організатори передбачили можливість відвідувачам отримати безкоштовну шапку. Відповідні "автомати" були розміщені в районі проведення форуму.

За словами Шевченка, його знайомі звернулися з проханням привезти їм таку ж шапку.

Популярні новини зараз

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку

Показати ще

"Таку шапку можна взяти безкоштовно, але тільки одну. Я б не був Шевченко, якби не вдався до "просто махінацій" заради друзів", - пише Шевченко.

За словами політика, він взяв одразу чотири, і повернувся ще за однією.

"Повернувся взяти ще, але не тут-то було. Невідомо звідки з'явився охоронець і ледь мене не заарештував. Сказав, що я взяв досить і повинен піти", - написав Шевченко.

Але кандидат в президенти все ж зміг умовити охоронця дозволити йому взяти ще одну шапку.

Фото з п'ятьма шапками Шевченка назвав "Давоські трофеї".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що лондонський міжнародний комерційний арбітражний суд LCIA зобов'язав Нафтогаз України виплатити 75% всіх судових витрат на користь компаній олігархів Геннадія Боголюбова та Ігоря Коломойського. В судовому спорі вирішується питання на суму понад 3.8 мільйонів доларів і стосується виконання акціонерного угоди по компанії Нафтогаз.

Також Знай.uа" писав, що народний депутат Олександр Вілкул подав документи в Центральну виборчу комісію для реєстрації кандидатури в українські президенти. Він заявив, що в його команді люди, які знають, як досягти поставлених цілей.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Юрій Луценко розповів про свою думку щодо Надії Савченко, яка на даний момент перебуває в ув'язненні за організацію насильницького повалення української влади. Як вважає генеральний прокурор, Савченко не є агентом ФСБ, на відміну від свого спільника Рубана, який, як переконаний Луценко, використовував її наосліп.