Кандидат у президенти України Володимир Зеленський у своєму Instagram оприлюднив відео, як він разом із командою "Кварталу 95" зайнявся здійсненням перших обіцянок – принаймні, почистити сніг вийшло непогано.

Свою ініціативу Зеленський охрестив із властивим йому гумором: "лопато-challenge", і закликав усіх охочих приєднатися. Вийшла непогана альтернатива загальновідомому 10yearschallenge, але користі буде більше, ніж від публікацій фото 10-річної давнини.

"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)

Українцям така ідея сподобалася: кличуть приїхати на підмогу в інші райони столиці.

"Молодці хлопці", "А потім і порох приберем", "Приїздіть Жилянську почистити", "нагадує сцену зі "Слуги народу", "хоч щось роблять", - пишуть у коментарях.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Дивіться: лопато-challenge від Зеленського

Цікаво, що у серіалі "Слуга народу" головний герой Василь Голобородько навіть ставши президентом України не позбувся своїх побутових обов'язків: батько так само змушує його виносити сміття, платити за комуналку та виконувати інші доручення.

"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)

Як буде далі, покаже час. Але судячи з прогнозу синоптиків, скоро не тільки Зеленському, а й більшості з нас, доведеться братися за лопати.

Дивіться: Як Порошенко і депутати дивилися фільм Слуга Народу

Нагадаємо, офіційно зареєстрована політична партія "Слуга народу" в компанії свого незмінного лідера гумориста Студії "Квартал 95" Володимира Зеленського провела перший з'їзд, менш за все це нагадувало традиційні заходи такого типу.

Як повідомляв "Знай.ua", Вакарчук має намір балотуватися у президенти України. Також "Знай.ua" писав, що народні синоптики поділилися прогнозом погоди на найближчий час.