Американський лідер Дональд Трамп повідомив, що його екс-адвокат Майкл Коен робить спроби урізати термін свого ув'язнення, заявами про те, що збрехати Конгресу йому порадив особисто Трамп.

Про це стало відомо завдяки повідомленню президента США Дональда Трампа в соцмережі Twitter.

Дональд Трамп

Дональд Трамп процитував слова журналіста Fox News Кевіна Кірка про те, що Коена вже засуджено за лжесвідчення і шахрайство, і нещодавно, Wall Street Journal висловив підозру, що він, можливо, вкрав десятки тисяч доларів.

Дональд Трамп

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

"Бреше, щоб скоротити собі тюремний термін", — Трамп заявив, коментуючи публікацію BuzzFeed News про те, що Коен зізнався, що Трамп доручив йому збрехати Конгресу США і сказати, що переговори про будівництво в Москві хмарочоса Trump Tower завершилися за кілька місяців до того, як це сталося насправді.

Варто нагадати, що колишній адвокат Трампа Майкл Коен дав свідчення спецпрокурору Мюллеру в тому, що американський президент особисто дав вказівку йому збрехати на слуханнях в Конгресі про будівництво Trump Tower в Москві. Про це повідомило видання Buzzfeed з посиланням на власні джерела.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Білому домі заборонили членам обох палат Конгресу США використовувати урядову авіацію для здійснення зарубіжних робочих поїздок та витрачати бюджетні кошти для покриття видатків на такі подорожі. Документ Адміністративно-бюджетного управління Білого дому було оприлюднено у п'ятницю, 18 січня керівникам всіх американських відомств.

Ще в п'ятницю, 18 січня, стало відомо про те, що президент США Дональд Трамп у зв'язку з "шатдауном" скасував запланований візит делегації на Всесвітній економічний форум у швейцарському Давосі. Про це заявила прес-секретар Білого дому Сара Сандерс, передають ЗМІ.

Нагадаємо, легендарний американський музикант йде в президенти: за схемою Зеленського.

Як повідомляв Знай.uа свекруха Джолі вивалила брудну білизну: довела Пітта до нервового зриву і не пускає до дітей.

Знай.uа писав, Трамп посадив під "домашній арешт" сам себе.